Summerdeals ❤ Hoe meer je bestelt, hoe groter het cadeau in je winkelwagen!
← Terug
 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 8 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 100.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Vibrators met hoge korting

Vibrator kopen met hoge kortingen? Bekijk Willie.nl!

Wat wil je stimuleren?

Als je een vibrator gaat kopen is het van belang dat je eerst voor jezelf nagaat wat je wilt stimuleren. De twee belangrijkste punten die bij een vrouw gestimuleerd kunnen worden, zijn de clitoris en de g-spot. Voor beide stimulatie punten zijn verschillende vibrators verkrijgbaar. De vibrators voor de g-spot zijn ergonomisch gevormd om deze plek eenvoudig te stimuleren. De clitoris vibrators zijn over het algemeen klein van formaat. Hierdoor kan de clitoris heel precies worden gestimuleerd. Mocht het nu zo zijn dat beide plekken bij jou leiden tot heerlijke orgasmes, zijn er ook de duo vibrator of tarzan vibrators.

 

Waar moet je op letten?

Als je weet welke plek van het lichaam je wilt stimuleren, zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Wil je de vibrator bijvoorbeeld onder de douche of in bad gebruiken, is het raadzaam om een waterdichte vibrator te kopen. Bekijk goed van welk materiaal de sextoy is gemaakt. Ben je bijvoorbeeld allergisch voor latex bekijk dan goed of de vibrator vrij is van latex. Ook wordt in sommige vibrators weekmakers gebruikt. De meeste vibrators zijn gelukkig lekker weekmakervrij. Deze punten worden allemaal duidelijk aangegeven onder de productkenmerken.

 

Glijmiddel op waterbasis

Om het gebruik van een vibrator nóg lekkerder te maken, raden wij aan om het speeltje met een beetje glijmiddel te gebruiken. Hierbij is het belangrijk dat je kiest voor glijmiddel op waterbasis. Glijmiddel op siliconenbasis kan je beter niet gebruiken in combinatie met speeltjes omdat dit onder anderen erg gaat plakken.