Voor Toys

Toycleaners

Toycleaners zijn de beste vriend van elke seksspeeltjesliefhebber! Toycleaner is een speciaal ontwikkelde reiniger voor seksspeeltjes, die bedoeld is om bacteriën, schimmels en virussen te doden en het speelgoed grondig te reinigen. Het is belangrijk om een toycleaner te gebruiken die geschikt is voor het type materiaal van je speelgoed. De meeste toycleaners zijn geurvrij en bevatten geen agressieve chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor het speelgoed of voor het lichaam. Het is belangrijk om ze na elk hoogtepunt te gebruiken om bacteriën en ziektekiemen te doden en je speeltjes in topconditie te houden. Bovendien maakt het schoonmaken met een toy cleaner het gebruik van je favoriete speeltjes nog plezieriger, omdat je weet dat ze schoon en fris zijn voor de volgende keer.
 

lees meer

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis

Sexspeeltjes zijn leuk. Je kunt ze in je eentje te gebruiken, maar ook met zijn tweeën. Op Willie.nl vind je vele soorten speeltjes. Met een trillende vibrator of een speciale g-spot stimulator ervaar je hoogtepunten die je nooit eerder meemaakte! De Love Balls geven je seksueel genot. En ook de mannen kunnen verschillende sextoys vinden, waar ze heerlijk van kunnen genieten. Maar je wilt natuurlijk wel dat jouw favoriete toys zo lang mogelijk mee gaan. Daarom vind je op Willie.nl de beste toy cleaners om jouw seksspeeltjes hygiënisch schoon te maken. Hiermee houd je je sex toys niet alleen in topconditie maar draag je ook zorg voor je persoonlijke hygiëne. De vagina is namelijk heel gevoelig en vatbaar voor bacteriën. Een toy cleaner zorgt er voor dat alle bacteriën op jouw favoriete speeltje gedood worden, zodat deze weer klaar is voor de volgende ronde!

Toy cleaner gebruiken

Toy cleaners zijn speciaal samengesteld om jouw seksspeeltjes goed schoon te maken. Dit speciale ‘schoonmaakmiddel’ zorgt ervoor dat je je toys veilig kunt blijven gebruiken. Andere ‘gewone’ schoonmaakmiddelen kunnen schadelijk zijn voor je toy en voor jezelf. Er kan huidirritatie ontstaan bij het volgende gebruik en de zeep-ingrediënten kunnen je speeltje aantasten. Het wordt afgeraden om water en zeep te gebruiken. Het verkort de levensduur van je speeltje én het reinigt niet voldoende. De vaatwasser gebruiken is meestal ook geen optie. Een speciale toy cleaner is daarom de uitkomst. Deze schoonmaakproducten zijn speciaal gemaakt om je speeltje te beschermen. De toy cleaners zijn dermatologisch zacht voor de huid en specifiek gericht op het weghalen van bacteriën, schimmels en andere virussen. Dus wees verstandig en schaf hier een toy cleaner aan, niet alleen om de kwaliteit van jouw sexspeeltjes te waarborgen maar ook voor je eigen gezondheid!