Algemeen

Vind in 5 stappen jouw perfecte vibrator!

Stap 1: Waar wil je de vibrator voor gebruiken?

Wil je een vibrator alleen gebruiken of samen met je partner? En wil je dat de vibrator heel veel verschillende tril standjes heeft of wil je dat de vibrator alleen lichtelijk trilt? Zodra je weet waar je de vibrator voor wil gebruiken kun je gericht opzoek gaan naar een vibrator.

Stap 2: Waar wil je de vibrator gaan gebruiken?

Er zijn speciale vibrators die waterproof zijn, zoals de Lelo hula duo ballen. Kies voor de waterproof variant als je de vibrator graag onder de douche gebruikt.


Stap 3: Wat wil je stimuleren?

Je hebt heel veel verschillen vibrators in verschillende maten. Je hebt sextoys met een gebogen kop, deze zijn aan te raden voor G-spot stimulatie en je hebt vibrators voor clitoris stimulatie. Een tarzan vibrator stimuleert zowel de clitoris als de G-Spot en zorgt voor intense orgasmes. Het kan ook zijn dat je opzoek bent naar anale stimulatie of een combinatie hiervan.

Stap 4: Welke eigenschappen wil je dat de vibrator heeft?

Je hebt vibrators in heel veel kleuren. Je kunt op de Willie webshop aangeven naar welke kleur je opzoek bent. Wist je dat vibrators voor vrouwen op dit moment helemaal hip zijn?! Een van deze vibrator is de Womanizer, en wordt geleverd in een harde verpakking met een ritssluiting. Op deze manier kan je de vibrator overal mee naartoe nemen zonder dat deze beschadigd wordt.

Stap 5: Wat voor extra functies moet de vibrator hebben?

Er zijn vibrators met allerlei verschillende functies. Zo zijn er vibrators met verschillende vibratie standen. Maar je hebt ook vibrators die werken op batterijen, en vibrators die oplaadbaar zijn. Welke functies vind jij opwindend?

Nadat je deze 5 stappen hebt doorlopen en hebt beantwoord kun je specifiek opzoek gaan naar een vibrator die bij jou past. Heb je hierna nog vragen, neem dan contact op met Frank van de klantenservice.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *