Ontdekken

Clone-A-Willy maken? Gebruik dit stappenplan

Voor het maken van een Clone-A-Willy hoef je geen speciale vaardigheden te bezitten. Het is alleen belangrijk om je goed voor te bereiden door alle onderstaande instructies eerst goed door te lezen. Naast het lezen van dit stappenplan raden wij je aan om ook goed naar het filmpje te kijken. Dit zal je zeker helpen om uiteindelijk tot het gewenste eindresultaat te komen!

Clone-A-Willy Buis prepareren

1. Zorg voor een volledige erectie en hou de dichte kant van de buis naast je penis tegen je lichaam aan. Markeer vervolgens de plek waar jouw penis stopt.
2. Knip de plastic buis op maat, zodat hij ongeveer 2 centimeter groter is dan je erectie en tape de rand af die later tegen je lichaam aan gehouden zal worden.

LET OP: Als je penis een gebogen vorm heeft en niet goed past in de rechte buis, knip dan de buis in twee stukken en tape ze aan elkaar zoals aangegeven in de plaatjes hieronder.

Clone-A-Willy Mal maken

3. Zet een grote glazen schaal klaar en vul deze met 425 milliliter water met een temperatuur van 32 graden celcius.
4. Zet de timer op 2 minuten en knip de zak met poeder open en gooi de inhoud in de glazen schaal.
5. Mix alles 60 seconden lang door elkaar. De modelleergel krijgt nu een grijzige vorm. Het geeft niet als het nog een beetje klonterig is na een minuut mixen.
6. Gooi meteen na het mixen alles in de plastic buis.
7. Op dit punt is het belangrijk dat er sprake is van een volledige erectie, want de gevulde plastic buis moet daaroverheen geplaatst worden. De penis moet in de buis zitten voordat de 2 minuten op de timer om zijn (zoals aangegeven bij stap 4).

LET OP: Tijdens het plaatsen van de gevulde plastic buis om de penis kan er sprake zijn van een beetje morsen van de modelleergel. Dek de vloer dus af met bijvoorbeeld een oude krant en je lichaam met plastic, bijvoorbeeld een grote vuilniszak. Het geeft niet als er modelleergel op je lichaam terechtkomt want het is gemaakt van 100% veilig materiaal dat eenvoudig afwasbaar is. 

8.   Houd de plastic buis enkele minuten om de penis en check dan of de modelleergel harder is geworden door er heel voorzichtig in te knijpen. Als de gel aan het harden is, kan de buis rustig van de penis afgeschoven worden.
9.   Laat de buis voor tenminste 2 uur lang staan zodat de modelleergel goed uit kan harden.

Clone-A-Willy Vibrator maken

10. Zet een grote plastic beker klaar en leeg hier de twee potjes met vloeibare siliconengel in. Mix dat vervolgens goed door elkaar voor tenminste twee minuten.
11. Gooi de siliconenmix in de plastic buis en vul die tot 2,5 centimeter onder de rand.

LET OP: Als je een Clone-A-Willy maakt zonder vibrator, is het de bedoeling dat je de plastic buis volledig vult met siliconenmix. De 2,5 centimeter is namelijk bedoeld om ruimte te laten voor de vibrator. 

12. Pak een klein vierkant stukje karton en snij daar een X in.
13. Pak de vibrator en schuif het stukje karton erom heen. Steek de vibrator vervolgens precies in het midden van de plastic buis in de siliconenmix. Het stukje karton dient als afsluiting bovenaan.
14. Laat het geheel 24 uur lang staan zodat het helemaal kan drogen.
15. Trek het hard geworden resultaat eruit en voilà: een vibrerende replica van je penis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *