Koppelvibrators

Met een koppelvibrator genieten jij en je partner tegelijk van extra stimulatie tijdens de seks. Vaak zijn deze speeltjes ontworpen om tijdens penetratie de penis, clitoris en soms ook de g-spot te stimuleren. De meeste koppelvibrators zijn dan ook gemaakt voor heterostellen, maar er zijn ook partnervibrators die je als gaykoppel kunt gebruiken. Ze zijn er namelijk in verschillende soorten en maten! Van wandvibrators om elkaar een massage te geven tot koppelvibrator met stroomstootjes, met een speeltje voor koppels vliegen de vonken er bij elk duo af!

lees meer

We-Vibe, het eerste Partnervibrator merk

Maar goed, we vergeven het de seksspeeltjes-industrie. Beter laat dan nooit, en gelukkig zijn er inmiddels veel fabrikanten ten tonele verschenen om een eigen draai te geven aan het fenomeen koppe vibrator. Even in het kort het principe waarmee de We-Vibe werkt: het is een U-vormig speeltje (een ergonomische vorm waar goed over is nagedacht) waarvan één uiteinde kan worden ingebracht in de vagina, daardoor bevindt het andere uiteinde zich precies ter hoogte van de clitoris. Daar kan het zijn magische, vibrerende werk doen. En nu komt het: de toy is zodanig vormgegeven dat de man de vrouw gelijktijdig kan penetreren. En wanneer de penis eenmaal in de vrouw zit blijkt zich daar - verrassing! - het andere, eveneens vibrerende uiteinde te bevinden. Ja, dat is even schrikken als je het niet gewend bent. Een beetje vreemd, maar, eh... wel lekker. Extra bijkomstigheid is dat dit deel ook de G-spot van de vrouw bereikt. Drie vliegen in één klap dus.

Ondertussen kan met een Bluetooth afstandsbediening de intensiteit en het patroon van de vibraties geregeld worden. Dat kan nog weleens lastig zijn wanneer je ondertussen krankzinnig wordt van genot, maar dat moeten jullie onderling maar uitmaken, wie er desondanks in staat is om de regie in handen te nemen.

Luchtdruk Partner vibrator

Satisfyer heeft een partnervibrator die min of meer hetzelfde principe heeft als de We-Vibe, met als grootste verschil dat de clitoris gestimuleerd wordt door middel van luchtdrukgolven. Dat is een waanzinnig effectieve manier van stimulatie, maar het vereist een iets secuurder positionering (het zuignapje moet op de juiste manier op de clitoris geplaatst worden).

Cockring voor Partners

Er zijn ook veel koppel vibrators die voortborduren op het principe van de vibrerende cockring, hoewel je in sommige toys nauwelijks meer een cockring kan herkennen. Bijvoorbeeld de Satisfyer Partner Multifun heeft een intrigerende vorm, maar het blijft een toy die om de penis heen geschoven wordt waardoor de basis van deze vibrator de clitoris stimuleert tijdens de seks. Deze toy is geheel waterdicht en kan daarom prima in bad of onder de douche gebruikt worden.

Partnermassager

De Adam & Eve dubbelzijdige massagewand is een massager met twee uiteinden. Prima te gebruiken wanneer de man van anale stimulatie houdt, of door een koppel dat uit twee vrouwen bestaat. De Shi Shi Union is specifiek ontworpen voor twee vrouwen, waarmee je de 'classic art of scissoring' (zoals een Amerikaanse review het noemde) een nieuwe dimensie kan geven.

Partner Masturbator

Tenslotte: De Rianne S - Duo Vibe duo vibrator is eigenlijk een masturbator (voor mannen) en een klassiek vibrator (voor vrouwen) in één. Op zich handig, maar hoe je de toy echt gelijktijdig moet gebruiken, daar is Rianne S zelf niet heel uitgesproken over. We vertrouwen volledig op jullie inventiviteit om hier een zeer bevredigende oplossing voor te bedenken!