Om deze reden moet je een Bullet-vibrator aanschaffen

Je gaat op vakantie, lange reis of een weekend weg. Dat betekent kledingstukken selecteren en alles wat niet past (en dat is veel) weer je koffer uit. Gelukkig is er één ding dat je nooit hoeft te missen, waar je ook heen reist, en dat is de Bullet Vibrator.

Wat is een Bullet-vibrator?

Een Bullet-vibrator is een kleine vibrator die makkelijk in (een zijvakje van) je tas past, een sterke vibratie heeft en gemakkelijk in de hand ligt. Je hebt ze met en zonder afstandsbediening en zelfs met extra hulpstukken. Deze vibrator kan je zelf gebruiken, maar ook samen met je partner. Speel bijvoorbeeld met de afstandsbediening en laat je partner de standen van de trilfunctie bepalen. Sommige Bullet-vibrators zijn waterdicht, dus perfect op het strand of onder de douche te gebruiken. Laat die spannende zomeravonden maar komen.

Waarom moet ik een Bullet-vibrator hebben?

Afgezien van dat deze vibrator dus altijd mee op reis kan, is het ook nog eens een handig hulpmiddel om samen met je partner of juist alleen te gebruiken. De vibrator is makkelijk op te bergen en veelzijdig in gebruik, ook zijn er ontzettend veel verschillende soorten. Heb je de Color Pop Bullet of de sensuele S4 vibrerende bullet bijvoorbeeld al geprobeerd? Hieronder staan nog meer verschillende soorten Bullet-vibrators. Lees de ervaringen van consumenten en bestel er zelf één, je zult er geen spijt van krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *