❤️ Valentijn SALE! Tot wel 80% korting! ❤️

Womanizer

Womanizer

Womanizer is een revolutionair seksspeeltje en de eerste met luchtdruk vibratie waarmee de clitoris op een bijzondere manier gestimuleerd wordt en voor 99,9% tot een orgasme komt. De meest bekende Womanizer is de Womanizer Premium. De luchtdruk vibrators van  Womanizer zijn revolutionaire sextoys voor vrouwen van de hoogste kwaliteit. Door middel van luchtdruk stimulatie wordt de clitoris bij de vrouw gestimuleerd. Hierdoor ontstaan er compleet nieuwe mogelijkheden om tot een overheerlijk orgasme te komen. Zelfs voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen zijn de producten van Womanizer een wondermiddel. Bij Willie.nl zijn we overtuigd van het spectaculaire effect van deze nieuwe technologie van deze nieuwe generatie luchtdruk vibrators die clitoris stimuleren. Zo overtuigd dat we zelfs Orgasme garantie geven bij aankoop van de Womanizer Premium. Dit betekent dat je de Womanizer eerst kunt uitproberen. Ben je niet tevreden? Dan ontvang je het aankoop bedrag terug. Maar wij zijn er zeker van dat dit niet nodig zal zijn! ;-)

Lees meer...

Discrete verzending

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Discrete verzending

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Womanizer heeft als doel om hoge kwaliteit vibrators te maken die het leven van de vrouw verrijken. De producten van Womanizer zorgen voor een revolutionaire clitoris en luchdruk stimulatie bij vrouwen. Hierdoor ontstaan compleet nieuwe mogelijkheden om tot een heerlijk orgasme te komen.

In de eerste aflevering van Good Vibrations, het leukste seksspeeltjes programma van Nederland, beoordeelt een amateurpanel de onvolprezen Womanizer Pro. Bekijk hieronder de eerste aflevering.

Womanizer kopen? De Womanizer wordt bij Willie.nl gratis verzonden!

 

100% Orgasme Garantie

Willie.nl vindt het belangrijk dat iedere vrouw een orgasme kan ervaren. Toch blijkt uit onderzoek dat dit niet voor alle vrouwen vanzelf sprekend is. Willie en Womanizer willen hier verandering in brengen, als je de Womanizer Premium gebruikt in deze actie maand, dan verzekeren wij jou van een orgasme, zo niet? Dan ontvang je het aankoopbedrag van de Premium terug. Willie.nl en Womanizer hebben dus samen een tijdelijke actie waarbij je, wanneer je een Womanizer bestelt, je  letterlijk een orgasme garantie krijgt bij aankoop van de Womanizer Premium. Dit betekent dus dat als je geen orgasme krijgt met de Womanizer Premium, je deze kunt retourneren en je geld terug krijgt. Een echte niet goed, geld terug garantie dus. Uiteraard verwachten Womanizer en Willie.nl dat er niks terug wordt gestuurd omdat je gegarandeerd een orgasme zult beleven. Daarbij komt dat dit orgasme intenser is dan je normaal gewend bent.