❤ NU Black Friday Pre-Sale!! ❤
← Terug

Womanizer

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 8 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 200.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Womanizer heeft als doel om hoge kwaliteit producten te maken die het leven van de vrouw verrijken. De producten van Womanizer zorgen voor een revolutionaire clitoris stimulatie bij vrouwen. Hierdoor ontstaan compleet nieuwe mogelijkheden om tot een heerlijk orgasme te komen.

In de eerste aflevering  van Good Vibrations, het leukste seksspeeltjes programma van Nederland, beoordeelt een amateurpanel de onvolprezen Womanizer Pro. Bekijk hieronder de eerste aflevering.

Womanizer kopen? De Womanizer wordt bij Willie.nl gratis verzonden!

 

100% Orgasme Garantie

Willie.nl vindt het belangrijk dat iedere vrouw een orgasme kan ervaren. Toch blijkt uit onderzoek dat dit niet voor alle vrouwen vanzelf sprekend is. Willie en Womanizer willen hier verandering in brengen, als je de Womanizer Premium gebruikt in deze actie maand, dan verzekeren wij jou van een orgasme, zo niet? Dan ontvang je het aankoopbedrag van de Premium terug. Willie.nl en Womanizer hebben dus samen een tijdelijke actie waarbij je, wanneer je een Womanizer bestelt, je  letterlijk een orgasme garantie krijgt bij aankoop van de Womanizer Premium. Dit betekent dus dat als je geen orgasme krijgt met de Womanizer Premium, je deze kunt retourneren en je geld terug krijgt. Een echte niet goed, geld terug garantie dus. Uiteraard verwachten Womanizer en Willie.nl dat er niks terug wordt gestuurd omdat je gegarandeerd een orgasme zult beleven. Daarbij komt dat dit orgasme intenser is dan je normaal gewend bent.

Womanizer Black Friday

Bij een luchtdruk vibrator denk je al gauw aan het merk Womanizer. En tijdens Black Friday is het dan misschien extra aantrekkelijk om een Womanizer aan te schaffen. Of er tijdens Black Friday daadwerkelijk acties zijn met Womanizer kunnen we niet zeggen. Wat je wel kunt doen is de website in de gaten houden. Want niet alleen op black Friday, ook in de weken ervoor zijn er genoeg leuke aanbiedingen op de website te vinden. Wil je niet wachten met het kopen van een Womanizer, het aanbod van Womanizer zijn genoeg voordeelpakketten te krijgen.