← Terug

Vibrators

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Voor 23.30 besteld, morgen in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 200.000 product reviews
 • Korting
  Spaarprogramma met gratis goodies en extra's
 • Spaarvarken
  Same day delivery
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Clitoris vibrators

Online clitoris vibrator bestellen? Willie.nl heeft een breed scala aan verschillende clitoris stimulators die de clitoris en schaamlippen stimuleren. Aangezien vrouwen beter tot een orgasme kunnen komen door middel van clitorale stimulatie is deze vibrator voor iedere vrouw geschikt voor masturbatie. Daarnaast kan de clitoris vibrator ook tijdens voorspel een extra toevoeging zijn. De allereerste vibrator uit 1880 was al gericht op de clitoris, dit zegt natuurlijk genoeg! Al onze clitoris vibrators zijn weekmakervrij (Phthalatevrij), dus helemaal veilig voor gebruik in het menselijk lichaam. Kies snel een clitoris vibrator van onder andere merken als WomanizerLelo en Europe Magic Wand. Ontdek zelf het genot en wacht niet langer met een clitoris vibrator kopen!

Clitoris massage

Uiteraard zijn er kleine en grote clitoris vibrators, hierdoor kan je eenvoudig kiezen welke vorm het best bij jou past. De grootste clitoris stimulator is de Europe Magic Wand, met dit speeltje kan een heerlijke clit massage worden gegeven. Zo’n clitoris massage kan je ook met je tong geven. Bij het clitoris likken is een clitoris vibrator een toegevoegde waarde voor zowel jou als je partner.

Mini vibrator

Omdat de clitoris een klein onderdeel is van de vagina, is het handig om deze te stimuleren met een mini vibrator. Mini vibrators hebben een handzaam formaat en zijn daarom eenvoudig te bedienen. Door het kleine formaat is de clitoris zeer precies te stimuleren. Deze precieze stimulatie zal resulteren in een heftig orgasme.

Vibrerend eitje

Één van de meest geliefde clitoris vibrators, is het vibrerend eitje. Het vibrerend eitje heeft een handige vorm die zorgt voor verschillende stimulatie. Zo kan je clitoris stimuleren met de bolle onderkant of de spitse bovenkant van het eitje. Bijkomend voordeel van een vibrerend eitje is, dat deze vaak op afstand bestuurbaar is. Een zogenaamde remote vibrator is een echte aanrader voor stellen.

Waterdichte Clitoris Vibrator

Een waterdichte clitoris vibrator heeft een rubber ring tussen de verschillende delen. Dit is echter niet altijd vanaf de buitenkant te zien. Lees daarom altijd goed de gebruiksaanwijzing en de informatie op de productpagina. Als er staat dat de clitoris vibrator waterdicht is, dan kan je deze gerust onder water houden. Echter als er staat spatwaterdicht, dan is het speeltje niet geschikt om onder water te gebruiken in bijvoorbeeld een bad. Spatwaterdicht betekent dat de vibrator nog te gebruiken is als er een aantal spetters op zij gekomen. Om te kijken welke vibrator waterdicht is, kan je de filters gebruiken links onderin de pagina. Als je hier "waterdicht" aanvinkt worden enkel de vibrators getoond die waterdicht zijn. Van alle clitoris vibrators op Willie.nl is ongeveer de helft waterdicht! Zo valt er genoeg te kiezen.

 

Tips bij het kopen van een Clitoris vibrator Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je clitoris vibrator, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Het is ons advies om na gebruik altijd je speeltje schoon te maken met een toycleaner. Hiermee voorkom je dat er bacteriën op het speeltje gaan zitten en het speeltje te allen tijden schoon is voor gebruik. Maar natuurlijk zorg je er ook voor dat je er zo lang mogelijk van kan blijven genieten. De clitoris vibrator kan werken met batterijen of op een accu, maar er zijn ook clitoris vibrators die gebruikt worden met een stekker. Dit verschilt per model. Modellen welke werken via het stopcontact zullen veelal zorgen voor een krachtigere en een meer intense vibratie. Een voorbeeld is de Europe Magic Wand. Het voordeel van de op batterijen aangedreven vibrator is echter toch wel dat je deze altijd kan gebruiken. Echter je moet jezelf wel herinneren om batterijen te kopen. Verder is het ook raadzaam de batterijen eruit te halen als je de toy voor een langere tijd niet gebruiken zal. De vibrator met een accu is daartegen misschien wel de beste oplossing, deze kan je altijd opladen, zo is de vibrator altijd klaar voor gebruik.

 

Voorzichtigheid is geboden

De clitoris is voor veel vrouwen het meest gevoelige gedeelte van het lichaam. Een tip voor de mannen: ga niet als een professionele sloper te werk met de clitoris vibrator maar meer als beheerder van de porseleinkast. Voorzichtig dus! De stimulatie van de clitoris kan erg fijn zijn wanneer dit goed gebeurt. Een clitoris vibrator kan een handig hulpmiddel hierbij zijn. De meeste clitoris vibrators zijn gemaakt van zacht siliconen en zijn eenvoudig te bedienen met een push button. Om stimulatie van de clitoris nog fijner te maken zou je kunnen denken aan het gebruik van opwindende clitoris gels en crèmes, hier heeft Willie.nl een speciaal geselecteerd assortiment voor. Je kan het zien als een goede warming-up voor een spannende wedstrijd!

 

Discrete Verzending van je clitoris vibrator en 14 dagen bedenktijd Wanneer je een clitoris vibrator wilt kopen, dan wil je misschien niet dat je hele huis of familie weet wat jij hebt gekocht. Daarom versturen wij bij Willie.nl de producten altijd in een blanco envelop of verpakking, zonder bedrijfsnaam of logo. Bij het betalen met IDEAL zal tevens onze naam niet worden genoemd. Zo zorgen wij dat je er zeker van kan zijn dat je gerust een clitoris vibrator kan kopen zonder dat iemand er van hoeft te weten. Mocht je bij ontvangst van je pakketje van gedachte zijn veranderd? Dan kan je het binnen 14 dagen terug sturen, waarna je je geld terugkrijgt. Let er wel op dat je vanwege hygiënische redenen een clitoris vibrator alleen terug kunt sturen wanneer de verpakking ongeopend is.