Algemeen

G-spot vibrator kopen? 5 dingen om op te letten

Wil je al een tijdje een G-spot vibrator kopen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Hieronder een aantal dingen waar je op moet letten. Hopelijk schept het enige verduidelijking.

1. Let op schadelijke stoffen 

Kies voor een vibrator die geen Phthalate (weekmakers) bevatten. Let goed op de specificaties, gezondheid voor alles.

2. Leer je lichaam kennen 

Je G-spot bereik je door ongeveer 3 – 5 cm in je vagina te gaan en iets omhoog te drukken. Als je (of je partner of vibrator) dat punt masseert, voel je je G-spot. Wel kan het enige tijd kosten voor je je G-spot hebt gevonden, maar dat is goed nieuws, want des te meer plezier beleef je aan de ontdekkingstocht.

3. Houd rekening met hoe je de G-spot vibrator wilt gebruiken 

Gebruik je je vibrator graag in bad? Ga dan voor een waterdichte variant. Liever met zijn tweeën dan alleen? Misschien is een model met afstandsbediening dan een spannende optie. Wil je de vibrator anaal gebruiken? Check of ‘ie daarvoor gemaakt is. Vaak staat dit gewoon bij de productspecificaties.

4. Kies niet direct de duurste Oranje G-spot vibrator

Elk lichaam is anders. De één houdt meer van clitorale stimulatie, de ander vaginaal, weer een ander liever anaal, of combinaties hiervan. Als je nog nooit een G-spot vibrator hebt gekocht, kies dan een gemiddeld model van onder de €50,-. Bevalt deze? Ga dan op zoek naar een luxere versie die nog beter aan je wensen voldoet, lees: meerdere ribbels, dunner of juist dikker, krachtigere motor, etc. Aangezien elk lichaam anders is, reageert het ook anders op de trillingen van je vibrator. Soms verschilt dit zelfs per dag! Ga dus voor een vibrator waar verschillende standen op zitten, zodat je weet wat je lekker vindt en kunt afwisselen.

5. Weet wat voor model je zoekt 

Er zijn zóveel verschillende modellen vibrators, hoe weet je welke een speciale G-spot vibrator is? Let op dat de vibrator aan de bovenkant een boogje maakt. Vaak heeft de top ook een verdikking of ribbel. Dit is om de naar-boven-duwende beweging van de vinger of penis die je G-spot stimuleert na te bootsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *