The Pleasure Label

Als er iets is wat de sfeer of je humeur kan beïnvloeden, dan is het een bijzondere geur. Een geur kan sterke herinneringen oproepen, ervoor zorgen dat je volledig ontspant - of juist hyperactief wordt. Bij The Pleasure Label weten we ook dat je met geur ervoor kan zorgen dat je ‘in the mood’ komt voor een gezellige, romantische, spannende of onstuimige nacht met z’n tweeën (of met meer, je moet onze geuren wat dat betreft niet onderschatten). Bekijk snel welke geuren - en welke ‘moods’ - je met The Pleasure Label in huis kan halen.

lees meer

Body Wash

De badkamer is meestal een plek waar je je - haastig en efficiënt - voorbereidt op je dag. Met de Body Wash van The Pleasure Label verkrijgbaar in drie verschillende geuren, verandert jouw bad of douche in een sensuele ervaring die je natuurlijk wil delen met iemand anders.

Massage Olie

Je geliefde trakteren op een massage, dat is toch wel één van de meest charmante vormen van aandacht die er bestaat. Met The Pleasure Label voeg je daar een olifactorische dimensie aan toe (dat wil zeggen dat de geuren van onze massage-olieën ervoor zorgen dat het vanavond waarschijnlijk niet bij een massage blijft).

Huisparfum

De enige vraag die je jezelf moet stellen voordat je de sfeer in je huis ingrijpend verandert met onze Home Fragrance: vertel je het aan je gast(en)? Want wanneer ze om onverklaarbare redenen opeens de behoefte krijgen om de gastheer/gastvrouw te bespringen, dan is het misschien wel prettig dat ze weten waar dat door komt.

Pleasure Label Cadeau geven