Sexy lingerie en kleding

Lingerie kopen voor jezelf of je partner? Hier op Willie.nl vind je erotische lingerie in alle soorten en maten. Gebruik de navigatie links om verder te verfijnen op bijvoorbeeld lingerie setjes, bodystockings of latex. In het assortiment vind je lingerie van bekende merken zoals Baci lingerie, René Rofé en Roxana. Sexy lingerie bestellen op Willie.nl gebeurt geheel discreet en veilig. Dus wacht niet langer en verras je partner of verwen jezelf met sexy lingerie!

lees meer

Lingerie voor Hem & Haar

Lingerie bestellen? Als je een vrouw bent: Wat is er leuker dan je partner te verrassen door er op je aller-aller-verleidelijkst uit te zien? Dat is wat mooie lingerie met je doet: het accentueert je vrouwelijkheid en het zorgt ervoor dat je met andere ogen bekeken wordt - Of degene die je bekijkt nou een spannende date is of degene met wie je al twintig jaar getrouwd bent.

Als je een man bent: Wat is er leuker dan je partner te verrassen met een mooi lingerie setje? Want dat is wat erotische lingerie met haar doet: het zet haar op een voetstuk en laat haar er op haar aller-aller-verleidelijkst uitzien. Je geeft dus iets waar je zelf plezier aan beleeft (want ze ziet er extra lekker uit), maar je zegt eigenlijk ook: 'Hier liefje, een cadeautje waarmee je jezelf nóg mooier kan maken dan je al bent.' Kortom: of je die lingerie nou voor jezelf koopt of voor je partner, het is altijd een win-win situatie.

Op Willie.nl vind je een uitgebreide keuze aan lingerie; niet alleen de traditionele items (losse slips en bh's, complete pakjes, babydolls, bodystockings, jarretel sets, teddy's, négligés) maar ook clubware, latex, en sexy pakjes voor een spannend rollenspel.

Lingerie setjes

Of je nu een happy single bent, een pure seksuele relatie hebt een echte liefdesrelatie, een mooi lingerie setje komt altijd van pas. Omdat het lastig is om bijpassende bh’s en strings of slips te vinden, bieden we bij Willie.nl ook complete lingerie setjes aan. Deze pakjes variëren van jurkjes met bijpassende string tot setjes voorzien van bh met open cups. Op deze manier kan je een sexy outfit scoren zonder dat je lang hoeft te zoeken. De meeste lingerie setjes zijn gemaakt van spandex materiaal. Door dit materiaal zijn de setjes rekbaar en hebben ze een perfecte pasvorm.

Plussize lingerie

Dat het schoonheidsideaal door de tijden heen aan verandering onderhevig is, is duidelijk. Maar, goed nieuws: tegenwoordig gaat het er steeds meer op lijken dat er geen algemene norm meer is. Zolang je lekker in je vel zit ben je mooi zoals je bent. Of, wacht even: behalve lekker in je vel zitten is er nog iets dat je extra mooi maakt: een goed gekozen plussize lingerie-setje!

Lingerie accessoires

Als een vrouw een erotische lingerie pakje draagt, is dat al een stuk uitdagender dan een normaal setje ondergoed. Om ultiem verleidelijk te zijn, kan je zo’n lingeriesetje completeren met speciaal daarvoor bestemde accessoires. Voor de versiering van je gezicht, kan je hierbij denken aan elegante oogmaskers. Om de heupen extra te accentueren kan je losse lingerie setjes ook combineren met de meest uiteenlopende jarretelgordels. Mocht je een bh met open cups bestellen, kan je de tepels alsnog bedekken met sierlijke tepelsieraden of kwastjes.

Zwarte lingerie

Op Willie.nl vind je ongeveer 600 verschillende lingerie artikelen. Hiervan is meer dan de helft, 381 artikelen, zwart gekleurd. Dit is meer dan zes keer zo veel als de 2e meest populaire kleur rood. Er is dus een voorkeur voor zwarte lingerie. De vraag is nu: ‘waarom is de meeste lingerie zwart?’ De belangrijkste reden is omdat zwart een spannende en mysterieuze kleur is. Dit is het gevoel dat vrouwen willen uitstralen wanneer ze erotische lingerie dragen. Zwarte lingerie past bij elke huidskleur waardoor iedereen, zelfs vrouwen met rood haar en een lichte huid, probleemloos zwart kunnen dragen. Daarnaast contrasteert zwart goed met elke huidskleur waardoor het goed opvalt wanneer een vrouw dit draagt. Wanneer je veel geld uitgeeft aan sexy lingerie dan wil je natuurlijk wel dat mannen het opmerken. Het is heel eenvoudig om zwart te combineren met andere kleuren, deze kleur is de kameleon van de kleuren wereld. Misschien wel de meest belangrijke reden is dat zwart nooit uit de mode gaat. Zwarte lingerie zal lang te dragen zijn en is een goede investering!

Meer informatie over Lingerie?

Je kunt lingerie op verschillende manieren dragen of voor speciale gelegenheden. In het Willie.nl Blog zijn een aantal artikelen te vinden waarin tips worden gegeven. Hieronder zijn een aantal van deze blogposts te vinden:

5 Redenen om mooie lingerie te dragen

Top 10 sexy ondergoed voor de man