★ Wilde Willie Weken zijn begonnen! SALE ★

Vibrators

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 10 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 200.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Nep penis

Met een realistische vibrator hoef je nooit meer te smachten naar het gevoel van een echte penis. De vibrator is zo realistisch gevormd en gemaakt van materiaal dat het gevoel bijna hetzelfde is. Het voordeel van een vibrator is, dat je zelf het tempo kunt bepalen en extra stimulatie hebt van de vibraties. Voor de vrijgezelle vrouwen klinkt het dus als een ideale combinatie.

Eikel, aders en scrotum

Bij een realistische gevormde vibrator horen natuurlijk de heerlijke kenmerken van een penis. De eikel zorgt hierbij voor heerlijke stimulatie van de clitoris of de g-spot. De aders die over de schacht van de vibrator lopen, stimuleren de vaginawand. Ook het scrotum stimuleert de buitenkant van de vagina als aan de binnenkant de g-spot wordt gemasseerd. Al deze kenmerken zullen je tot een heerlijk orgasme brengen.

Vibrator met zuignap

Als je echt een realistische ervaring wilt hebben, moet je natuurlijk een realistische vibrator kopen, die je zonder je handen kunt gebruiken. Daarom zijn de meeste realistische vibrators voorzien van een zuignap. Door deze zuignap op een vlak oppervlak te bevestigen, kan je de vibrator vervolgens handsfree gebruiken. Gestimuleerd worden en ook nog eens je handen vrij hebben, wat wil je nog meer!