← Terug

Sextoys

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Voor 23.30 besteld, morgen in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 200.000 product reviews
 • Korting
  Spaarprogramma met gratis goodies en extra's
 • Spaarvarken
  Same day delivery
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Sextoys voor hem

Sextoys voor hem vind je bij Willie.nl. Masturbators, fleshlights, penispompen, sexpoppen en meer. De masturbators zijn realistisch gevormd en zorgen voor extra stimulatie. De bekende fleshlights zijn exacte kopieën van vagina’s van erotische modellen. Met penispompen kan de erectie worden verbeterd en behouden blijven.

Bekijk de verschillende sextoys voor hem:
MasturbatorsFleshlightsPenispompenSexpoppenAndere sextoys

Fleshlight en andere merken

Zoals de 'Tarzan' ooit vibrators voor vrouwen populair gemaakt heeft, zo is de Fleshlight de eerste geweest die de mannelijke masturbatie voorzien heeft van een extra dimensie. Het iconische zaklamp-design en de natuurgetrouwe replica's van vagina's van prominente pornosterren waren ooit revolutionair, en nog steeds is de flashlight wereld wijd het bestverkochte seksspeeltje voor mannen. Maar de concurrentie heeft bepaald niet stilgezeten. Merken zoals Satisfyer, Hot Octopuss en PDX maken handsfree masturbators die met verschillende innovatieve technieken voor ongekend intense orgasmes zorgen.

Sextoys voor Stevigere Erectie

Zowel een cockring als een penispomp kan je gebruiken om een steviger erectie te krijgen. Een cockring wordt om de penis geschoven en zorgt ervoor dat het bloed de zwellichamen niet of slechts moeilijk kan verlaten. De penis wordt steviger en de erectie blijft langer behouden. Wanneer je kiest voor een cockring met een vibrerende bullet, kan de clitoris van de vrouw gestimuleerd worden. Cockrings zijn er in verschillende materialen (siliconen, metaal) en zowel van topmerken als Lelo of NMC, maar ook van het betrouwbare en voordelige huismerk van Willie.nl. Een penispomp werkt met een ander principe; rond de penis wordt door middel ven een pomp een vacuüm gecreeërd. Dit zorgt ervoor dat de penis extra dik en gevoelig wordt.