♥ De beste deals vind je in de Willie Outlet! ♥

Vibrators

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 10 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 200.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Dubbele stimulatie

De term dubbele vibrator is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende soorten vibrators. Denk hierbij aan tarzan vibrators, partnervibrators, butterflies, en anale vibrators. De belangrijkste eis om onder de noemer duo vibrator te vallen is dat het speeltje dubbele stimulatie verzorgt. Dubbele stimulatie betekent stimulatie van de anus en vagina, stimulatie van de vagina en clitoris, stimulatie van de clitoris en de g-spot, stimulatie van de anus en clitoris of gelijktijdige stimulatie van beide partners.

Clitoris- en G-spot

De Lelo Soraya is een goed voorbeeld van de veelzijdigheid van een dubbele vibrator. Deze bestseller kwam enkele jaren geleden op de markt en is nog steeds enorm populair. Dit speeltje wordt van de beste materialen gemaakt en is waterproof. De functies zijn ook ontelbaar. Stimulatie van de clitoris en g-spot zijn de meest gebruikte mogelijkheden. Onze klanten roemen deze vibrator vooral om zijn fluisterstille werking en de orgasme garantie.

Populaire vibrators

Wij van Willie.nl zien graag dat iedereen kan beschikken over een duo vibrator van hoge kwaliteit. Je kunt er al een in je nachtkastje hebben voor slechts €11,95! Bestel hier direct wat toycleaner en batterijen bij en je kunt er zo lang mogelijk van genieten. Gebruik jij je vibrator meer dan gemiddeld, of ben je geen fan van batterijen? Denk dan eens aan een oplaadbare versie! Voor meer informatie over de voordelen van een duo speeltje kun je vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice! Daarna kun je de duo vibrators altijd anoniem bij ons bestellen.