BDSM Toys 191 artikelen

Wil je graag een keer onderdanig zijn aan je partner? Of juist dominant zijn over je partner? Dan zijn de BDSM aritkelen van Willie.nl echt wat voor jou! Bondage producten zoals blinddoeken, handboeien of speciale riemen vind je hier allemaal van de hoogste kwaliteit. Ook SM artikelen zoals plankjes, zweepjes of tepelklemmen vind je hier. Zo kan je je partner heerlijk spanken. Deze BDSM spullen zijn ook ideaal om cadeau te doen aan je partner! Bestellen op Willie.nl gebeurt geheel discreet en veilig. Bovendien heb je 14 dagen retour recht!

 

De belangrijkste BDSM artikelen vind je hier:

BlinddoekenBondage artikelenSpanking en kietelenTepelklemmen

  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 8
  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 8

Bondage & Discipline

De eerste twee letters van bdsm staan voor bondage & discipline. Deze woorden hebben met elkaar te maken omdat er bij bondage discipline wordt gevraagd van beide partners. Van de onderdanige partner vergt het discipline door te accepteren dat de bewegingsvrijheid is ontnomen. Als de dominante partner vergt het discipline om de onderdanige partner op zo’n manier te plagen dat deze helemaal gek wordt van verlangen. Met bondage touw is het mogelijk om je partner ergens aan vast te maken of de armen en benen bij elkaar te binden. Met handboeien is het vastmaken van armen en/of benen nóg eenvoudiger. De simpelste artikelen kunnen dus voor de beste bondage avonturen zorgen!

 

Dominance & Submission

De verzamelnaam bdsm staat niet voor niks bij elkaar. De twee letters die dominantie en submissie vertegenwoordigen, hebben bijvoorbeeld direct verband met bondage en discipline. In een rollenspel met je partner kruipt de één in de rol van de dominante en de ander in de rol van een onderdanig persoon. In sommige relaties verloopt deze verdeling zeer natuurlijk. Mocht dit nou niet zo zijn, is het ook erg aantrekkelijk om af en toe van rollen te wisselen. Op deze manier kan elke partner zijn fantasie de vrije loop laten en de ander op zijn eigen manier straffen. Voor een complete dominantie en submissie ervaring, zijn er verschillende bondage kits verkrijgbaar. Met deze kits haal je complete sets van artikelen in huis die voor een spannende, seksuele en stoute avond met je partner zorgen.

 

Sadism & Masochism

De laatste twee letters in de bdsm afkorting staan voor sadisme en masochisme of het samengevoegde woord sadomasochisme. Deze woorden hebben weer direct te maken met de dominantie en submissie. Bij dominantie hoort sadisme en bij submissie hoort masochisme. In de rol van het sadisme geniet je er namelijk van om pijn of prikkels bij je partner te creëren. De masochisme rol vind deze pijn of prikkels dan weer fijn om te ontvangen. Deze pijn en prikkels kunnen met verschillende producten worden gecreëerd, waarbij ieder product zorgt voor meer of minder pijn. Je partner plagen door deze te kietelen kan eenvoudig met een kietelaar en is vaak het begin van het spannende spel. Met zweepjes of floggers kan er meer pijn of prikkels worden veroorzaakt. Als de onderdanige partner dan nog steeds niet genoeg heeft gehad, kan je ervoor kiezen om een plankje te gebruiken. Belangrijk hierbij is wel dat beide partners het spel van bdsm vrijwillig aangaan. Ook het afspreken van een codewoord is een aanrader. Op deze manier kan de onderdanige partner aangeven wanneer de dominante partner moet stoppen. Deze regel is de basis van een spannende bdsm avond!