Satisfyer

Satisfyer geeft vrouwen precies wat ze willen! De producten zijn ergonomisch gevormd en zorgen voor optimale stimulatie. De Satisfyer Pro 2 maakt gebruik van een speciale vacuümtechniek wat contactloze stimulatie mogelijk maakt. Met een drukknop is deze stimulatie druk eenvoudig op te voeren. Deze zelfde techniek is verwerkt in de Satisfyer Pro Penguin en de Satisfyer Pro Plus.

Omdat Satisfyer producten waterdicht zijn, zijn deze ook onder de douche of in bad te gebruiken. De Satisfyer Pro 2 is oplaadbaar met behulp van USB-kabel. Deze kabel is eenvoudig te bevestigen met een magneet. Door de handige vorm is de stimulator eenvoudig schoon te maken voor optimaal hygiënisch gebruik.

Satisfyer Pro 2

De absolute bestseller van het merk Satisfyer is de Satisfyer Pro 2 Next Generation. Deze vibrator stimuleert de clitoris met behulp van luchtdruk. Met behulp van deze stimulatietechniek komen bijna alle vrouwen klaar. Zelfs als ze hier over het algemeen moeite mee hebben. De Satisfyer Pro 2 is dan ook een goedkoper alternatief voor de Womanizer. Dit betekent niet dat de Satisfyer van mindere kwaliteit is. Ook de Satisfyer is oplaadbaar en voorzien van meerdere stimulatie patronen. De combinatie van deze kenmerken maakt de Satisfyer Pro 2 zelfs tot de populairste sextoy van 2018! Bekijk hieronder de review video van Claudia en Linda:

 

Satisfyer Pro Penguin en andere luchtdruk vibrators

 

Naast de Satisfyer Pro heeft het merk nog meer clitoris vibrators in het assortiment die de clitoris stimuleren met behulp van luchtdruk. Allereerst is er de Satisfyer Pro Penguin Next Generation. Deze stimulator heeft dezelfde stimulatie kenmerken als de Pro 2. Echter is de Penguin voorzien van 1 knop waarmee de stimulatiepatronen bediend kunnen worden. Door de knop lang ingedrukt te houden kan de Satisfyer Penguin in- en uitgeschakeld worden. Naast de Penguin zijn er nog meer luchtdruk vibrators van dit populaire merk. Bekijk bijvoorbeeld eens de Satisfyer Pro Plus Vibrator, De Satisfyer Pro Traveler of de Satisfyer Pro 4 Couples. Allemaal luchtdruk vibrators gemaakt met hetzelfde doel: De vrouw tot een orgasme laten komen!

Satisfyer Vibrators

Om niet alleen maar vibrators aan te bieden die de clitoris stimuleren, heeft Satisfyer het assortiment uitgebreid met innovatieve duo vibrators. Naast de reguliere duo vibrators waarbij zowel de clitoris als de g-spot gestimuleerd wordt met behulp van vibraties, heeft Satisfyer een wel heel speciale duo vibrator ontwikkeld. De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit is namelijk voorzien van een luchtdruk stimulator. Op deze manier heb je dus een luchtdruk vibrator en g-spot vibrator in één! Als alleen een luchtdruk vibrator niet leidt tot een orgasme, lukt dat met deze duo vibrator zeker.

Satisfyer Partner Toys

Satisfyer is er niet alleen voor de vrouwen. Ook mannen kunnen profiteren van de heerlijke stimulatietechnieken die het merk heeft ontwikkeld. Allereest kan de man natuurlijk één van de luchtdruk vibrators gebruiken bij zijn vrouwelijke partner. Gedeeld genot is immers dubbel genot. Maar de man kan ook zelf gestimuleerd worden met behulp van verschillende partner toys. Onze absolute aanrader hierbij is de veelzijdige Satisfyer Partner Multifun 1 koppelvibrator. Deze kan de op vele manieren gebruikt worden. Bij de man kan de vibrator namelijk de penis, het scrotum en het perineum stimuleren. Bij de vrouw kan de clitoris, de g-spot en zelfs de tepel gestimuleerd worden. En leukste is natuurlijk om allebei tegelijkertijd gestimuleerd te worden. En ook dit is mogelijk met de Satisfyer Partner Multifun 1 koppelvibrator. Op de productpagina kan je eenvoudig zien welke standjes er worden verrijkt met deze koppelvibrator van Satisfyer.