Wie is Willie

Willie is een van de grootste erotische webwinkels van Nederland en België en daarmee kun je Willie een echte local hero noemen.
Begonnen in 2010 als pure player met een groot assortiment aan toegankelijk geprijsde artikelen (zoals de Willie vibrator en de Willie mannenring voor 1 euro), snelle discrete levering en een klantenservice met de beste productspecialisten.

Dit leverde ons, in combinatie met onze unieke prijsvergelijkingstool (waarmee we bewezen dat we de goedkoopste waren) en stoute PR-acties, al snel veel aandacht, prijzen en nominaties op. Zo behoren we inmiddels jaarlijks tot de top 3 van onze branche bij de Shopping Awards en stonden we meerdere keren in de Twinkle100-lijst, een overzicht van de grootste e-commerce bedrijven van Nederland.

Maar Willie is meer dan een erotiekwebshop. Het is een plek om te ontdekken, geïnspireerd te raken, je seksualiteit te omarmen, advies in te winnen en informatie te vinden. Allemaal om je te helpen het beste uit jezelf te halen in bed.

Onze missie

Webwinkel Willie is vernoemd naar Willie, een Haagse feministe uit de jaren '60 (en dus niet naar de vele willy’s die hier over de virtuele toonbank vliegen). De ruimdenkendheid van deze openminded vrouw is de rode draad in wat we doen én waarom we dat doen.  

Van het ontwikkelen en verkopen van producten die je seksleven spannender, leuker, veiliger of makkelijker maken tot het aanbieden van informatie en diensten via onze blogs, socialmediakanalen en homeparty’s, we doen het zodat jij de beste in bed kunt zijn. Daarbij vinden we het belangrijk dat je de vrijheid en ruimte ervaart om hier op je eigen manier invulling aan te geven, intimiteit is iets persoonlijks en daar gaan wij met alle respect mee om. Dat Willie de beste in bed is bewijzen we met meer dan 100.000 eerlijke productreviews van onze klanten.

Onze mensen

Onder het motto ‘als werk niet voelt als werk, maak je de mooiste dingen’, is Willie opgericht vanaf een Thais strand. Het doel: seksspeeltjes toegankelijk maken voor een breder publiek. Eerlijk en transparant, met uitmuntende service.

Ruim een decennium later is dat nog altijd precies wat we doen. En nog steeds onder hetzelfde motto, maar dan vanaf ons kantoor in Den Haag (gelukkig ook dicht bij het strand) en bij klanten thuis met onze Willie homeparty’s. Het team is zo divers als ons assortiment en de familiaire band onderling is de kers op de taart. Of, om in het thema te blijven: de parasol in het zand.

De miljoenen websitebezoekers, duizenden eerlijke reviews en talloze waardevolle samenwerkingen bewijzen dat dit inderdaad heel mooie dingen oplevert.

CLS Healthcare

Willie is onderdeel van CLS Healthcare, het moederbedrijf achter verschillende webshops, lifestyleplatformen en condoom- en speeltjesmerken. Daaronder vallen ook:

  • de webshop Condoomfabriek met eigen huismerk Condoomfabriek condooms;
  • de lifestyleplatformen Shespot.nl en de Pleasure Academy;
  • en de merken Willie Toys, Pleasurelab, The Pleasure Label, Explicit Blue, The Dutch Spirit en BlowMi van STROKR.