Over ons

Mmm. Jaja. Over ons. Dat betekent dus dat wij van Willie.nl je eens even háárfijn gaan uitleggen hoe ge-wel-dig Willie.nl is. Een fijn stukje borstklopperij. Bijvoorbeeld over het feit dat we al sinds 2008 bezig zijn; we waren één van de eerste webwinkels gespecialiseerd in seksartikelen. Dus zowel de online dienstverlening als de de know-how over de beste erotische producten zit in ons DNA. Of, simpeler gezegd: we zijn heel goed in een razendsnelle levering, én we hebben een ervaren en vriendelijke klantenservice voor wie geen vraag te gek is Of, nóg simpeler gezegd: geen betere webshop om een prima geprijsde vibrator te bestellen dan Willie.nl.

Maar genoeg opschepperij. Want wij van Willie.nl zijn heus niet de enige die vinden dat Willie.nl ontzettend lekker bezig is. Kijk bijvoorbeeld eens naar de zeer hoge scores van Thuiswinkel of BE commerce, of de notering in de Twinkle 100. Dan hoor je het ’ns van een ander!

Trouwens, misschien had je dat allemaal al eens gehoord, want de kans dat je ons tegenkomt op bijvoorbeeld radio, TV, YouTube, of gewoon op straat (in een outdoor campagne) is vrij groot. ‘Zijn jullie toch weer aan het opscheppen’, hoor ik je roepen. O ja, dat is wel een beetje waar. Oké, sorry.

Hoewel: het is niet alleen maar opschepperij, want Lisa (het gezicht van Willie.nl) geeft je via ons kanaal Pleasure Academy een eindeloze stroom bruikbare tips om je seksleven leuker en beter te maken. En die tips bestaat er heus niet altijd uit dat je meteen die ene geweldige nieuwe toy moet bestellen bij Willie.nl (ja, soms wel natuurlijk, als ‘ie écht de moeite waard is en het zonde zou zijn als je die onvergetelijke ervaring zou moeten missen).

Je seksleven leuker en beter maken, dat is toevallig ook de missie van het moederbedrijf van Willie.nl, CLS Healthcare. We geloven in openheid, eerlijkheid, en de vrijheid om uit te vinden wat je leven verrijkt, met respect voor de wensen en voorkeuren van andere mensen. Die waarden probeert CLS Healthcare terug te laten komen in de eigen merken (o.a. Safe Condooms, Willie Toys, Pleasure Lab, The Dutch Spirit) en in de manier waarop jij als klant van Willie.nl bediend wordt. Met een perfecte service, duurzame levering (fietskoerier) en een enorm aanbod voor de beste prijs (en dat is echt waar, zeggen wij van Willie.nl).


Willie.nl is een handelsnaam van CLS Healthcare BV
Maziestraat 22A
2514GT Den Haag
Telefoon: 070 36 00 248
Email: info@willie.nl
KvK: 24376677
BTW nr: NL814607664B01