Je kunt gewoon bij ons online blijven bestellen en je pakketje wordt ook nog steeds bij je thuis bezorgd. Stay safe. ❤ Shop de SALE: Tot -80% Korting ❤

Voor hem

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 10 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 200.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Sex pop door de jaren heen

Over het algemeen als het woord sex pop ter sprake komt, denkt men aan een ouderwetse opblaaspop. Zo’n opblaaspop had alle vormen die een gemiddelde vrouw ook heeft en was vaak voorzien van een getekend gezicht. De gaten in deze sexpoppen voelden niet comfortabel aan en het ontbrak aan vingers en tenen. Door de jaren heen is de sexdoll steeds verder ontwikkeld tot een zeer realistische en 3 dimensionale real doll. De poppen voelen niet meer plastic aan en iedere vorm is tot in detail uitgewerkt. De vagina en anus zijn net zo gemaakt de lekkerste masturbators met heerlijk zacht materiaal. Ook het gezicht is realistisch gevormd met zachte lippen, ogen, wimpers en echte haren. Zo’n prachtige real doll benaderd de realiteit en is echt bedoeld om een man tot heerlijke hoogtepunten te brengen.

Verschillende standjes

Iedereen heeft wel een voorkeur voor een standje, daarom zijn de sexpoppen uit het assortiment van Willie.nl verkrijgbaar in verschillende standjes. Sexpoppen in het doggystyle standje zijn één ook hier van de favoriete van onze klanten. Natuurlijk zijn sexpoppen ook verkrijgbaar in het meest voorkomende missionaris standje. Mocht je nou niet vast willen zitten aan 1 bepaald standje, zijn er ook sexpoppen verkrijgbaar waarbij de armen en benen verstelbaar zijn. Hierdoor kan je de sexdoll in je favoriete positie manoeuvreren.

Grappige sex poppen

Naast de realistisch gevormde real dolls zijn er ook poppen in de vorm van dieren. Deze popen zijn bedoeld als grappig cadeau. Als je zo’n cadeau geeft aan een vriend, leidt dit tot ongemakkelijke en hilarische gezichten. De fuck a duck eend lijkt op het eerste gezicht een schattig opblaas eendje. Aan de achterkant blijkt echter dat het eendje een stuk ondeugender is dan dat hij er uitziet. Het liefdes varken is een prachtig opgemaakt varken met mooie getuite lipjes. Het varken is een grappig cadeau aan de eeuwig vrijgezelle vriend te geven.