Masturbator 149 artikelen

Online masturbator kopen? op Willie.nl vind je een uitgebreid aanbod. Masturbators zorgen voor extra stimulatie voor de man tijdens de masturbatie. De masturbators zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en varianten. Een kunstvagina is realistisch gevormd met clitoris en schaamlippen. Pocket pussies zijn eenvoudig mee te nemen en overal te gebruiken. Voor heerlijke orale bevrediging zijn er de blowjob simulators. Ook de bekendste masturbators ter wereld, de Fleshlights, zijn bij Willie.nl verkrijgbaar. Een masturbator gebruiken met je partner? Dat kan ook! Heerlijk je partner verwennen met de masturbators van Willie.nl! Een masturbator bestellen kan veilig en discreet op Willie.nl!

  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 7
  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 7

Extra stimulatie bij masturberen

Masturberen is voor mannen een eenvoudige en lekkere manier om tot een orgasme te komen. Met een masturbator wordt deze manier van klaarkomen echter nog lekkerder. Masturbators zijn met 1 doel gemaakt en dat is zorgen voor extra stimulatie. Aan de binnenkant zijn de sleeves afgewerkt met structuren die de penis in de gehele lengte stimuleren. Deze structuren variëren van ribbels en nopjes tot haartjes en een variatie hiervan. De masturbators zijn gemaakt van zacht materiaal die zorgen voor een comfortabel gevoel.

 

Verschillende masturbators

De masturbators die voor extra stimulatie bij het masturberen zorgen, zijn er in verschillende vormen en maten. Met masturbators in de vorm van een vagina, krijg je een ervaring die de werkelijkheid benaderd. Deze varianten zijn ook verkrijgbaar in kleinere modellen om eenvoudig ergens mee naartoe te nemen. Masturbators in de vorm van sleeves zijn bij de ingang voorzien van een reguliere opening en aan de binnenkant voorzien van extra ribbels om de penis te stimuleren. Het realistische effect ontbreekt door de normale opening, maar de stimulatie zal er niet minder om zijn. De automatische masturbators hebben vibrerende eigenschappen en zijn vaak handsfree te gebruiken. Tot een orgasme komen is met een masturbator niet alleen lekkerder, het is ook een stuk eenvoudiger.

 

Fleshlight nr. 1 mannen sextoy

Als je aan een masturbator denkt, zal het eerste wat naar boven komt waarschijnlijk Fleshlight zijn. Deze masturbator, in de vorm van een zaklamp, is dan ook wereldwijd het best verkochte mannenspeeltje ter wereld. De sleeve van de Fleshlight is gemaakt van speciaal materiaal dat de realiteit van een echte vagina benaderd. Met behulp van de draaidop aan de achterkant is de zuigkracht van deze speciale masturbator aan te passen. De sleeve is eenvoudig uit de koker te halen en te reinigen. Door het speciale Fleshlight renewing poeder te gebruiken, gaat de sleeve van de Fleshlight langer mee.