Sextoys

Penis sleeves

Penis sleeves zijn er om je eigen penis langer of groter te maken. Op onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan penissleeves. Een penis sleeve gebruiken is gericht op je partner, hierbij zorg je voor extra stimulatie. Zo zorg je dat hij of zij nog meer geniet en ga je hete nachten beleven. Met topmerken zoals, NMC, Pipedream Products & Seven Creations gaat dit zeker lukken. Ook spaar je automatisch voor hoge kortingen en geniet je van een professionele en snelle klantenservice.

lees meer

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Penis Verlenger

Een penis sleeve wordt het meest verkocht in de vorm van een penis verlenger. Op deze manier kan je, je eigen penis langer of breder maken. Bepaal welke lengte je extra wilt toevoegen met behulp van de penissleeve. Als je de penis verlenger vervolgens hebt ontvangen, kan je deze zeer eenvoudig om de stijve penis bevestigen. Naast dat de penis verlengd is, is er nog een ander voordeel aan de penisseeve. Omdat er namelijk een sleeve om de penis heen zit, zal deze minder geprikkeld worden. Hierdoor kan het orgasme uitgesteld worden en kunnen jullie extra lang genieten van sex met een (extra) lange penis. 

Cock Sleeve

De cockring is bij vele mannen wel een bekende sextoy. Toch is de cock sleeve ook zeker een interessante sextoy voor mannen. Waar een penis sleeve voornamelijk de penis vergroot, zorgt de cock sleeve voor extra stimulatie bij haar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sleeve met ribbels of noppen. Maar ook bijvoorbeeld een extra stimulatiekop voor de clitoris. Zo kan je met behulp van een cock sleeve je penis veranderen in een echte duo stimulator. Natuurlijk zijn er ook cock sleeves die tegelijkertijd werken als penis verlenger. Dit biedt nog meer mogelijkheden voor meer plezier tussen de lakens.