Penis sleeves 47 artikelen

Online penis sleeve kopen? Op Willie.nl vind je een uitgebreid assortiment aan penis sleeves. Een penis sleeve gebruiken is gericht op je partner, hierbij zorg je voor extra stimulatie. Zo zorg je dat hij of zij nog meer geniet en ga je hete nachten beleven. Met topmerken zoals, NMC, Pipedream Products & Seven Creations gaat dit zeker lukken. Een penis sleeve bestellen kan discreet en veilig op Willie.nl. Ook spaar je automatisch voor hoge kortingen en geniet je van een professionele en snelle klantenservice.

  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 2
  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 2

Penishuls

Een penis sleeve, ook wel peniskoker genoemd, zorgt ervoor dat je jouw penis groter of dikker kan maken. Maar de sleeve kan er ook voor zorgen dat de vrouw extra stimulatie zal ervaren door middel van nopjes aan de binnenkant of aan de buitenkant. Zo zijn er vele soorten penis sleeves ontwikkeld, met elk een eigen doel. Voorbeelden van deze doelen zijn het uitstellen van een orgasme of het extra lang behouden van een erectie. Maar natuurlijk zijn er ook veel verschillende sleeves in het assortiment die ervoor zorgen dat jij of je partner extra gestimuleerd zal worden. Bij de online sexshop Willie.nl zijn er gelukkig veel verschillende modellen, zodat iedereen een peniskoker kan kopen die het best bij je wensen past. Lees hieronder wat voor verschillende modellen penissleeves er zijn.

 

Realistische Penis Sleeve

Een realistische sleeve, zoals de Performance Cock Xtender 11.5cm, is, zoals de naam al aangeeft, een koker die exact lijkt op een penis. De realistische modellen zorgen ervoor dat je penis langer en dikker is. Maar waar dit model ook voor zorgt, is dat je als man minder stimulatie voelt en zo je orgasme kan uitstellen. Op deze manier wordt de vrouw gestimuleerd door extra centimeters aan stimulatie en kan de man langer genieten doordat de penis minder intens wordt gestimuleerd.

 

Peniskoker met Geribbelde structuur aan binnen- of buitenkant

Naast de realistische Peniskokers, zijn er ook kokers welke er totaal niet naturel uitzien. Zo kan het een andere kleur hebben, doorzichtig zijn, maar is het ook een mogelijkheid dat de vorm van de sleeve totaal anders is dan dat een penis er in werkelijkheid uitziet. Dit kan een voordeel zijn voor zowel de man die de koker om heeft, alsmede voor de partner die door de vorm extra zal worden gestimuleerd. De Sensationele zachte sleeve is een goed voorbeeld van een peniskoker welke de partner extra zal stimuleren door zijn structuur.

 

Gedeeltelijke Sleeve

De penis sleeve met een gedeeltelijke koker is verkrijgbaar in een verschillende modellen. Hierbij fungeert de sleeve voornamelijk voor stimulatie van één of beide partners. Dus wanneer je de penishuls niet als verlenger nodig hebt, is het ook aan te raden deze modellen eens een keer uit te proberen. De gedeeltelijke sleeve is veelal bedoelt om alleen over de schacht van de penis te dragen. Een voorbeeld hiervan is de Rekbare sleeve met knobbeltjes, maar ook de Deluxe siliconen krachtkooi is hierbij een aanrader. Bijkomend voordel hierbij is dat deze zorgt dat de penis hard blijft en dat de erectie langer zal duren doormiddel van het geraamte die dezelfde werking heeft als een cockring. Bij de gedeeltelijke sleeve is het dus voornamelijk zo, dat de eikel vrij blijft tijdens de penetratie.

 

Vibrerende Sleeve.

Vibrerende peniskokers zijn er in meerdere modellen. Zo kan een realistische sleeve een bullet hebben of een wat minder realistische sleeve voorzien zijn van een bullet. Dit kan dan ook weer een gedeeltelijke sleeve zijn, maar ook een hele koker, zoals de Penis verlenger met vibrerende bullet. Wat betreft stimulatiemogelijkheden kan je dus eenvoudig variëren binnen de penis sleeves.

 

Naast de bovenstaande soorten zijn er natuurlijk nog veel meer modellen die je zou kunnen gebruiken zoals de Sleeve met ball stretcher, of een penis sleeve met anaal plug. Maar er zijn ook sleeves welke geschikt zijn om over de vinger te bevestigen.