⭐ Tot -62% in de Sale! ⭐

Hot Octopuss

Hot Octopuss

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 10 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 200.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

 Hot Octopuss is de ontwikkelaar van Pulse. Zij richten zich vooral op nieuwe en innovatieve artikelen voor de man, maar houden de wensen van de vrouw daar ook bij in gedachten. Hot octopuss heeft twee waterproof versies uitgebracht, namelijk: Pulse III solo en Pulse III duo. Pulse III solo kan als stimulator en masturbator worden gebruik. Pulse III duo als stimulator, masturbator en partnervibrator.

Omdat de Pulse III solo en duo wellicht wat groot zijn, heeft Hot Octopuss de Pocket Pulse ontwikkeld. Deze ‘Guybrator’ is kleiner van formaat, waardoor deze eenvoudig mee te nemen is op reis. Hierbij komt dat de Pocket Pulse ook te gebruiken is zonder deze op en neer te bewegen.

In lijn van mannelijke masturbators, is de Atom Cockring ontwikkeld. Deze cockring is dusdanig groot, dat deze ook de vrouw kan stimuleren. De Atom Cockring is dus een echte partnertoy. De Atom Plus Cockring zorgt er zelfs voor dat het Perenium van de man wordt gestimuleerd.

Naast de voornamelijk mannelijke producten, heeft Hot Octopuss nu ook een massager voor vrouwen ontwikkeld. De Queen Bee maakt ook gebruik van de speciale PulsePlate Technology™ en zorgt voor een unieke stimulatie van de clitoris.