Anaaltoys

Buttplugs

Buttplug kopen? Buttplugs zijn vaak de eerste sextoys waaraan wordt gedacht bij anale stimulatie. De anaalplugs zijn dan ook een van de meest gebruikte speeltjes bij anale seks. Door een buttplug te kopen kan je namelijk het voorspel op anale seks rustig opbouwen. De anaalplug is daarbij geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Zeker bij een buttplug met een oplopende diameter, kan je de anus laten wennen aan de stimulatie en deze stapsgewijs opbouwen. Mocht je helemaal gewend zijn aan het gebruik van buttplugs, zorgen deze ook voor heerlijke stimulatie. Vind hieronder een anaal plug in de maat die het best bij jou past:

lees meer

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Buttplug gebruiken

Anale stimulatie is steeds minder een taboe aan het worden. Stimulatie is dan ook een unieke manier om seksuele stimulatie manieren uit te breiden. Mocht je er voor open staan om een anaalplug te kopen, is het wel belangrijk dat je goed voorbereid bent. Belangrijk bij een buttplug kopen, is dan ook de aanschaf van glijmiddel. Omdat de anus van zichzelf geen vocht aanmaakt, zorgt glijmiddel voor extra gebruiksgemak. Smeer de anaalplug en de anus in met een beetje glijmiddel op waterbasis en de plug kan makkelijker ingebracht worden. Het is dan ook verstandig glijmiddel toe te voegen aan je winkelmandje als je een buttplug bestellen gaat.

Buttplug set

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn met betrekking tot buttplugs en de verschillende maten, kan je ook buttplug sets kopen. Op deze manier bestel je meerdere buttplugs tegelijkertijd en kan je de stimulatie opbouwen. Je begint bijvoorbeeld met een mini buttplug en als dit bevalt, kan je overgaan op een medium buttplug. Maar ook een vibrerende buttplug zal zorgen voor net weer een andere vorm van stimulatie.