Buttplugs

Buttplugs zijn perfect om de opwinding tijdens seks te verhogen. Alleen, samen of in combinatie met andere speeltjes: een buttplug is de ideale toevoeging voor extra intensiteit. Deze taps toelopende anale toys zijn ontworpen om comfortabel in te brengen. Ze geven een sensuele druk op de gevoelige plekken in en rondom je anus. Anaalplugs zijn er in zo veel soorten, maten en materialen, dat je het zo subtiel of uitdagend kunt maken als je wil. Dus wil je een buttplug kopen? We hebben voor iedereen een geschikte anaalplug in ons assortiment! Van beginner tot gevorderd en van plugs om anale stimulatie te trainen tot opblaasbare en vibrerende buttplugs.

lees meer

Buttplug gebruiken

Anale stimulatie kan een extra dimensie geven aan ieder seksuele genot. Anale stimulatie is dan ook een geliefde manier om de intensiteit te vergroten. Door de anus en het rectum te stimuleren, kun je namelijk intense sensaties en orgasmes teweegbrengen. Een buttplug is een fijne toy om dit mee te doen, omdat ze dankzij hun speciale vorm comfortabel in te brengen zijn, sensueel tegen je gevoelige plekjes duwen en veilig te gebruiken zijn in dit gevoelige gebied.

Als je open staat voor anale stimulatie en (voor het eerst) een buttplug gaat gebruiken, is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Glijmiddel is hierbij essentieel, omdat de anus van nature geen vocht aanmaakt. Begin met een bescheiden formaat en ga voor meer intensiteit eventueel steeds iets groter. Dit kun je met verschillende maten buttplugs rustig opbouwen. 

Buttplug set

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn met betrekking tot buttplugs en de verschillende maten, kan je ook buttplug sets kopen. Deze zijn ook ideaal om anale stimulatie op te bouwen. In de sets zitten namelijk anale plugs in verschillende maten. 

Vibrerende buttplug

Ook zijn er buttplugs met een of meerdere trilstanden. Deze vibrerende buttplugs combineren anale penetratie met vibraties, waardoor ze een net iets andere (intensere) sensatie geven dan gewone buttplugs. 

Opblaasbare buttplug

Een opblaasbare buttplug is ideaal voor beginnende buttpluggebruikers. Met een handpompje blaas je de buttplug op tot de gewenste grootte.