Kunstvagina's 69 artikelen

Online een kunstvagina kopen doe je voordelig bij Willie.nl! Een kunstvagina gebruiken kan alleen, of met je partner! Laat je heerlijk verwennen door de Fleshlight girls, de populairste sextoy voor mannen. Dankzij de 'Real Feel Super Skin' voelt het bijna even echt als het echte werk. In het assortiment zitten nog andere topmerken zoals Pipe Dream Products & NMC. Een kunstvagina bestellen kan discreet en veilig op Willie.nl! Daarbij spaar je automatisch voor hoge kortingen op alle producten. 

  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 3
  • Sorteren op: 
    • Pagina 1 van 3

Realistische ervaring

Het grootste deel van de mannen masturbeert met zijn eigen hand. Om deze masturbatie techniek met de hand realistischer en lekkerder te maken kan je een kunstvagina gebruiken. Kunstvagina’s voelen zacht aan en zijn gevormd met schaamlippen en een clitoris. Aan de binnenkant is de sleeve voorzien van een meerdere stimulatie kenmerken die zorgen voor een andere orgasme ervaring dan wanneer je het me je handen zou doen. De sleeve in de vorm van een vagina is een kunstwerk dat voor veel mannen een heerlijke toevoeging is.

 

Fleshlight Girls

Als we het over een kunstvagina hebben dan zijn de Fleshlight Girls masturbators toch wel de producten die het best bij deze categorie passen. Deze speciale masturbators van Fleshlight zijn kopieën van de vagina’s van de meest bekende erotische modellen. De modellen zijn te zien in verschillende erotische films en zijn hierbij onderscheiden met verschillende prijzen. Door een kunstvagina in de vorm van het model te bestellen, wordt een filmpje kijken nog spannender en lekkerder.

 

Sleeves met verschillende structuur

Waar een masturbator aan de buitenkant realistisch gevormd is in de vorm van een vagina of anus. Daar zorgt de binnenkant voor heerlijke stimulatie met behulp van verschillende structuren. Zo kan het zijn dat de sleeve voorzien is van ribbels of haartjes. Om te zorgen voor nog lekkerdere en gevarieerdere stimulatie, zijn de meeste masutrbators voorzien van meerdere structuren achter elkaar. Door de masturbator dan te bewegen zal de penis steeds op een andere manier geprikkeld worden.