Je kunt gewoon bij ons online blijven bestellen en je pakketje wordt ook nog steeds bij je thuis bezorgd. Stay safe. ❤ Shop de SALE: Tot -80% Korting ❤

Masturbatie

 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 10 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 200.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Realistische ervaring

Het grootste deel van de mannen masturbeert met zijn eigen hand. Om deze masturbatie techniek met de hand realistischer en lekkerder te maken kan je een kunstvagina kopen. Een kunstvagina, of plat gezegd een kunstkut, voelt zacht aan en is gevormd met schaamlippen en een clitoris. Aan de binnenkant is de sleeve voorzien van een meerdere stimulatie kenmerken die zorgen voor een andere orgasme ervaring dan wanneer je het me je handen zou doen. De sleeve in de vorm van een vagina is een kunstwerk dat voor veel mannen een heerlijke toevoeging is.

Nep Vagina

Vroeger werd er vaak gesproken over de masturbator, alsof het een nep vagina was. Natuurlijk is het geen echte vagina, dus het woord nep kunnen we wel begrijpen. Met de laatste innovaties en techieken, worden de masturbators echter steeds realistischer. Dit gevoel begint, met de binnenkant van de masturbators. Deze texturen zijn dusdanig vormgegeven dat de binnenkant van een masturbator hetzelfde aanvoelt als die van een echte vagina. De nep vagina's zijn tegenwoordig dus helemaal niet meer zo nep.

Fleshlight Girls

Als we het over een kunstvagina of kunstkut hebben dan zijn de Fleshlight Girls masturbators toch wel de producten die het best bij deze categorie passen. Deze speciale masturbators van Fleshlight zijn kopieën van de vagina’s van de meest bekende erotische modellen. De modellen zijn te zien in verschillende erotische films en zijn hierbij onderscheiden met verschillende prijzen. Door een kunstvagina in de vorm van het model te bestellen, wordt een filmpje kijken nog spannender en lekkerder.