Kunstvagina's

Kunstvagina’s zijn natuurlijk geen echte vagina’s, maar ze komen er verleidelijk dichtbij in de buurt. Een kunstvagina gebruiken kan alleen, of met je partner! Laat je heerlijk verwennen door de Fleshlight girls, de populairste sextoy voor mannen. Dankzij de 'Real Feel Super Skin' voelt het bijna even echt als het echte werk. Een neppe vagina bestellen kan discreet en veilig op Willie.nl! Daarbij spaar je automatisch voor hoge kortingen op alle producten.

lees meer

Realistische ervaring

Het grootste deel van de mannen masturbeert met zijn eigen hand. Om deze masturbatie techniek met de hand realistischer en lekkerder te maken kan je een kunstvagina kopen. Een kunstvagina, of plat gezegd een kunstkut, voelt zacht aan en is gevormd met schaamlippen en een clitoris. Aan de binnenkant is de sleeve voorzien van een meerdere stimulatie kenmerken die zorgen voor een andere orgasme ervaring dan wanneer je het me je handen zou doen. De sleeve in de vorm van een vagina is een kunstwerk dat voor veel mannen een heerlijke toevoeging is.

Nep Vagina

Vroeger werd er vaak gesproken over de masturbator, alsof het een neppe vagina was. Natuurlijk is het geen echte vagina, dus het woord nep kunnen we wel begrijpen. Met de laatste innovaties en techieken, worden de masturbators echter steeds realistischer. Dit gevoel begint, met de binnenkant van de masturbators. Deze texturen zijn dusdanig vormgegeven dat de binnenkant van een masturbator hetzelfde aanvoelt als die van een echte vagina. De nep vagina's zijn tegenwoordig dus helemaal niet meer zo nep.

Fleshlight Girls

Als we het over een kunstvagina of kunstkut hebben dan zijn de Fleshlight Girls masturbators toch wel de producten die het best bij deze categorie passen. Deze speciale masturbators van Fleshlight zijn kopieën van de kunstvagina’s van de meest bekende erotische modellen. De modellen zijn te zien in verschillende erotische films en zijn hierbij onderscheiden met verschillende prijzen. Door een kunstvagina in de vorm van het model te bestellen, wordt een filmpje kijken nog spannender en lekkerder.