Ontdekken

Lesbische standjes? 10x de beste lesbische seksstandjes

Lesbische standjes worden vaak onderbelicht als het gaat om tips met betrekking tot standjes. Volledig ten onrechte, wat ons betreft. Want ook voor lesbische stellen zijn er genoeg mogelijkheden om intieme momenten in verschillende posities met elkaar te ervaren. Daarom hebben we de 10 beste lesbische seksstandjes voor jullie op een rijtje gezet:

Tip #1: Scharen

Als je aan een lesbisch seksstandje denkt, zal het eerste wat in je opkomt waarschijnlijk scharen zijn. Bij dit standje spreiden jullie namelijk allebei jullie benen. Alsof jullie allebei de schaar open zetten. Vervolgens positioneren jullie je zo dat allebei de vagina’s, en in het bijzonder de clitoris, elkaar raken. Vervolgens kunnen jullie op en neer bewegen om zo elkaar tegelijkertijd te stimuleren. Eigenlijk schuur je als het ware tegen elkaar aan. We kunnen dit standje misschien dan ook beter schuren in plaats van scharen noemen. Hoe je het ook noemt, het zal een genot voor jullie beide zijn.

Tip #2: Met de handen

Een seksstandje hoeft wat ons betreft niet altijd in een bepaalde positie te zijn. Het gaat er vooral om op welke manier en waarmee je je partner stimuleert. Daarom willen we het “standje” met de handen niet onderbelicht laten. Vrouwen kunnen elkaar namelijk tot grote hoogte brengen door elkaar te stimuleren met de handen. Dan hebben we het niet alleen over het vingeren van de vagina. Met de handen kunnen erogene zones van het lichaam optimaal gestimuleerd worden door deze bijvoorbeeld te strelen. Je kunt letterlijk aanvoelen wat je partner lekker vindt. Wat ons betreft dus een belangrijk lesbisch seksstandje

Tip #3: Oraal

Van bevrediging met de hand is het een kleine stap naar het bevredigen met de mond. Oftewel het standje: Oraal. Alles wat voor het vorige standje geldt, geldt ook voor het standje oraal. Er is geen afgesproken positie, het is vooral belangrijk dat je je lippen en tong gebruikt. Met je lippen en tong kan je je partner heerlijk stimuleren op iedere plek waar zij dit lekker vindt. Je kunt als het ware op ontdekkingsreis gaan over haar lichaam. De bestemming van deze ontdekkingsreis kun je natuurlijk wel raden; de vagina. Enjoy the ride!

Tip #4: Lepeltje lepeltje

Bij het standje lepeltje lepeltje gaan jullie ruggelings naast elkaar liggen. Dit biedt nieuwe mogelijkheden en inzichten om elkaar te stimuleren. Je kunt namelijk tegen elkaar aan schuren. Je hebt je handen vrij om je partner op iedere gewenste plek te stimuleren. Je kunt ook kiezen voor stimulatie met een voorbinddildo of een andere sextoy. Kortom, het standje lepeltje lepeltje geeft jullie genoeg mogelijkheden om elkaar heerlijk te stimuleren.  Grootste voordeel van dit standje? Je kunt er heerlijk bij zoenen.

Tip #5: Standje 69

Het standje 69 is een standje die samen kan gaan met lesbisch seksstandje tip 3. Bij het standje 69 ga je namelijk in precies de tegenovergestelde richting van je partner liggen. Hierdoor komt de vagina van je partner in de buurt van je gezicht te liggen en andersom. Dit geeft vervolgens alle mogelijkheden om je partner heerlijk oraal te bevredigen. Uiteraard is orale bevrediging niet verplicht. Je kunt er ook voor kiezen je partner te stimuleren met je vingers of met sextoys. Tip: Voer het standje 69 uit in zijwaartse ligging, om jezelf en je partner meer ruimte te geven. 

Tip #6: Voorbinddildo

Ondanks dat je op vrouwen valt, kan het nog wel zo zijn dat je het heerlijk vindt om diep gestimuleerd te worden met een dildo. Deze dildo hoeft dan niet persé de vorm van een penis hebben. De dildo moet vooral doen waar die voor bedoeld is; diep stimuleren. Met behulp van een voorbinddildo, kan je deze stimulatie uit laten voeren door je partner. Er zijn zelfs voorbinddildo’s waarbij de “gevende” partner ook gestimuleerd wordt. Hoe lekker is dat? Ook het voorbinddildo standje is niet gebonden aan een positie. Positioneer je zoals jij het het lekkerste vindt en geniet!

Tip #7: Dubbel op

Bij het standje dubbel op hebben jullie een dubbele dong nodig. De makkelijkste manier om te beginnen met de Dubbel Op, is door allebei op bed te gaan liggen. Hierbij liggen jullie met de heupen naar elkaar toe en de benen wijd. Vervolgens brengen jullie beide de dubbele dong de vagina in en kunnen jullie elkaar stimuleren door de dubbele dong heen en weer te bewegen. Variatie op het standje is door met de billen tegen elkaar, op de knieën te gaan zitten. Ook op deze manier kunnen jullie elkaar stimuleren. Maar ook staand is de Dubbel Op een genot voor jullie allebei.

Tip #8: De Unicorn

De vrouw die in de huid van de Unicorn kruipt gaat op haar knieën zitten. Vervolgens plaatst haar partner zich op handen en knieën voor haar. Hierbij is het belangrijk dat de benen ietsjes worden gespreid om optimale stimulatie mogelijk te maken. De vrouw die achter haar partner zit bindt vervolgens de voorbinddildo om haar hoofd. Waarmee zij in tot echte unicorn transformeert. Vervolgens kan de zowel de vagina als de anus gestimuleerd worden met de Unicorn!

Tip #9: Onder controle

Onder controle kan uitgevoerd worden in meerder posities. Dit komt omdat de basis van het standje een op afstand bestuurbare sextoy is. Deze zijn verkrijgbaar met een standaard afstandsbediening of met een smartphone. Voorwaarde is dat de partner die gestimuleerd wordt, zich helemaal overgeeft aan de partner met de controle. Kiezen jullie ervoor om het liggend op bed te doen, of kiezen jullie allebei een andere kamer. Waar je ook voor kiest, je kunt het standje zelfs uitvoeren als jullie niet eens op hetzelfde continent zijn. Ideaal, toch?

Tip #10: De Spin Massage

Bij dit standje gaat de ene vrouw op het bed liggen met haar benen gespreid. De andere vrouw positioneert zich vervolgens tussen haar partner met ook haar benen gespreid. Op deze manier zijn alle vier de benen gekruist in elkaar, als ware het twee scharen. Door tegen elkaar aan te bewegen kunnen jullie beide de clitoris stimuleren. Bij de Spin Massage is er echter nog een massager benodigd. Deze zetten jullie tussen de beide clitorissen in, waardoor jullie op dezelfde manier gestimuleerd wordt. Samen bepalen jullie welke vibratiestand het beste is.

Heb je een standje gevonden die je nog niet kende? Of mis je een standje dat er wat jou betreft echt tussen moet staan. Laat het dan vooral via onze socials weten. Ben je wel een standje tegengekomen waarvan je denkt, dat is wel iets voor ons. Geniet er dan vooral van en heb geduld met elkaar. Nieuwe standjes kunnen nog wel eens wat oefening vergen. Maar je weet wat ze zeggen; oefening baart kunst. En met deze standjes is dat oefenen natuurlijk helemaal geen straf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *