Standje van de Week

Standje van de Week: De Unicorn

De Unicorn wint steeds meer aan populariteit. Steeds meer vrouwen en zelfs mannen fantaseren over hoe het zou zijn om een unicorn te zijn. Door de populariteit van de unicorn is er zelfs een internationale unicorndag. Die dag valt op 9 april, en om dat te vieren, staat het standje van deze week in het teken van…. De Unicorn!

1. Het Standje

Bij het unicorn standje is de vrouw in charge. De vrouw die in de huid van de Unicorn kruipt gaat op haar knieën zit. Vervolgens plaatst haar partner zich op handen en knieën voor haar. Hierbij is het belangrijk dat de benen ietsjes worden gespreid om optimale stimulatie mogelijk te maken. De vrouw die achter haar partner zit bindt vervolgens de voorbinddildo om haar hoofd. Waarmee zij in tot echte unicorn transformeert.

Met de unicorn in de vorm van een penis kan de man anaal gestimuleerd worden. Tip hierbij is om de man tegelijkertijd af te trekken, voor een unieke stimulatie. Als unicorn een vrouw stimuleren kan ook door de dildo in de vagina te brengen. Tip bij stimulatie van de vrouw is tegelijkertijd de clitoris stimuleren.

(Pssst…. Uiteraard kan ook de man in de huid van de unicorn kruipen door de voorbinddildo op te zetten.)

2. De Unicorn met sextoys

Zoals je hebt kunnen lezen is bij het unicorn standje een voorbinddildo. Omdat er verschillende voorbinddildo’s zijn is het belangrijk om hierbij voor het juiste model te gaan. Daarom adviseren wij een voorbinddildo te gebruiken die niet aan een harnas vastzit. Het is makkelijker om een voorbinddildo te kiezen met meerdere elastische banden. Deze zijn eenvoudiger op het hoofd te plaatsen. Daarbij kunnen deze voorbinddildo’s eenvoudiger passend aan een hoofd gemaakt worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *