Ontdekken

Rimmen: Wat is het? + 8x Tips voor de beste rimtechnieken

Rimmen is een term die je misschien wel eens voorbij hebt horen komen. Naar aanleiding hiervan kan je je afvragen wat rimmen precies is. Op deze vraag, zoals ook in de titel gesteld, kunnen we kort en bondig antwoord geven; Rimmen is letterlijk de tong langs de anus halen. Je stimuleert dus eigenlijk je partner door de anus te likken. Omdat de anus een erogene zone is die weinig aandacht krijgt, kan rimmen zeer opwindend zijn. Zeker als je rekening houdt met onderstaande tips is rimmen eerder een traktatie en zeker geen vieze bezigheid.

Tip #1: Doe het veilig

Net zoals bij andere seksuele handelingen is het bij rimmen ook belangrijk om het veilig te doen. Ook bij rimmen kan je namelijk een SOA oplopen. Chlamydia, gonorroe of syfilis zijn namelijk SOA’s die ook overdraagbaar zijn van de anus via de mond. Het is dan ook belangrijk om van je partner te weten of deze geen SOA’s heeft. Maar ook als degene die rimt een koortslip heeft, is het niet raadzaam om te gaan rimmen. Er bestaat dan namelijk een grote kans dat je hiermee herpes aan je partner overdraagt. Op deze manier lijkt het een heel gevaarlijke stimulatiemanier. Maar als je van je partner weet dat hij of zij schoon is, kunnen jullie er samen optimaal van genieten. Net zoals bijvoorbeeld beffen of pijpen.

Tip #2: Gebruik een anale douche

Omdat de anus het uiteinde is van het darmkanaal, kunnen we begrijpen dat je rimmen een brug te ver vindt vanwege de hygiëne. Gelukkig zijn hier oplossingen voor. Allereerst kan je voorafgaand aan de “rimjob” gezamenlijk een douche nemen en er hierbij zorg voor dragen dat de anus gereinigd wordt. Deze reiniging op zich kan al opwindend zijn voor je partner. Wil je echt grondig te werk gaan, dan is een anale douche een uitkomst. Hiermee reinig je niet alleen de anus, maar ook het gehele darmkanaal. Ook het inbrengen van de anale douche kan een opwindende ervaring zijn. Het reinigen van de anus kan je dus eigenlijk zien als een onderdeel van het voorspel.

Tip #3: Gebruik speciaal glijmiddel (met smaakje)

Om het rimmen voor de rimmende partner aangenamer te maken kan je ervoor kiezen om glijmiddel met een smaakje te gebruiken. Er zijn vele smaken beschikbaar, waardoor ieder zijn favoriete smaak kan gebruiken. Dit heeft niet alleen als effect dat de tong extra geprikkeld wordt door verschillende smaken. Het is ook makkelijker om het rimmen af te wisselen met bijvoorbeeld stimulatie van de anus met vingers of toys.

Tip #4: Bouw het op / niet direct op het doel af

Zo kort en krachtig als we de betekenis van het rimmen hebben uitgelegd in de intro, moet het rimmen zelf niet zijn. Het rimmen van je partner is een proces dat je op moet bouwen tot de climax van het rimmen zelf. Bouw de stimulatie dus op door bijvoorbeeld je partner over het hele lichaam te zoenen. Geef hierbij extra aandacht aan de erogene zones. Terwijl je je partner over het hele lichaam zoent, kan je stiekem en voorzichtig proberen de anus te stimuleren met de vingers. Als je in de buurt van de anus bent, kan je er zelfs nog voor kiezen om nog verder naar beneden te gaan en ook de benen te zoenen. Als je partner vol van opwinding is, kan je op het doel af; het rimmen van de anus.

Tip 5: Varieer met likken

Bij het rimmen van de anus is het belangrijk dat je niet eentonig te werk gaat. Varieer het likken door bijvoorbeeld ook naast de anus te likken en de dijen extra aandacht te geven. Als je volledig gefocust de anus aan het likken bent, kan je hierbij ook afwisselen tussen de manbieren hoe je je tong gebruikt. Een simpele tip hierbij is om het alfabet te likken. Door de verschillende vormen van letters te likken, zal je partner op verschillende manieren gestimuleerd worden. Als je partner een bepaalde letter extra lekker vindt, kan je deze een aantal keren herhalen. Op deze manier maak je het rimmen niet alleen aangenamer voor je partner, maar ook voor jezelf.

Tip #6: Wissel af met toys

Natuurlijk is rimmen het stimuleren van de anus met behulp van je tong. Toch kan je bij rimmen ook gebruik maken van toys. Zo kun je bijvoorbeeld een buttplug inbrengen en vervolgens alsnog de anus stimuleren met je tong. Maar ook met anaalkralen is het likken van de anus nog steeds mogelijk. Omdat de anaalkralen geen dikke basis hebben, kan je zelfs tijdens het likken van de anus de kralen dieper inbrengen. Als je het ons vraagt zijn de anaalkralen dan ook de ideale toys om te combineren tijdens het rimmen. Maar ook met andere anaaltoys, kun je de rimjob extra aantrekkelijk maken.

Tip #7: Stimuleer ook de vagina / penis

Ondanks dat de anus een zeer gevoelig plekje bij de mens is, is het ook aan te raden om tijdens het rimmen de penis of de vagina te stimuleren. Want zeg nou eerlijk, extra stimulatie heeft nog nooit iemand afgeslagen toch? Omdat de stimulatie tijdens het rimmen voor het grootste deel met de tong gebeurt, heb je beide handen vrij om de vagina of de penis te stimuleren. Maar ook bij deze tip kan je natuurlijk toys gebruiken. Denk hierbij aan een masturbator voor de penis en een vibrator voor de vagina.

Tip #8: Probeer verschillende standjes

Het rimmen kan je in verschillende posities doen. Het is ook belangrijk om hierin te variëren. Denk bijvoorbeeld aan het standje 69. Dit standje is ideaal om elkaar tegelijkertijd te rimmen. Maar ook het standje doggystyle is ideaal voor een heerlijke rimjob. Als je op je knieën achter je partner gaat zitten, kan je optimaal bij de anus en deze heerlijk stimuleren. Ook als de benen wat wijder uit elkaar gaan, kan de vagina of de penis optimaal gestimuleerd worden. Naast deze twee standjes zijn er natuurlijk nog tal van standjes waarbij je heerlijk kunt rimmen.

Ben je na het lezen van deze tips helemaal enthousiast geworden over rimmen? Dan is het belangrijk dat je partner er net zo over denkt. Bespreek van tevoren dan ook goed met je partner dat je hem of haar wilt gaan rimmen. Als je vervolgens rekening houdt met bovenstaande tips gaat je partner en met volle teugen van genieten. Heb je nog vragen over hoe je moet rimmen, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *