Verleiden

Erotische massage geven? 6x Tips voor een geslaagde massage

Oeh, wat er lekkerder is dan het geven of krijgen van een massage? De massage een erotisch tintje meegeven en veranderen in een erotische massage! Verras je partner of date met een erotische massage als voorspel of gewoon omdat je wilt laten merken hoe speciaal diegene voor je is. Verbeter je massage skills! Om ervoor te zorgen dat je het maximale genot haalt uit jouw erotische massage, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

1. Plan het perfecte moment

Zeker weten dat je niet gestoord kan worden, is een belangrijke voorwaarde om een erotische massage te kunnen laten slagen. Plan daarom bijvoorbeeld het perfecte moment in het weekend of in de avonduren als je weet dat jullie ongestoord samen kunnen zijn. Dit zorgt voor extra ontspanning bij je partner, maar zeker ook bij jou. Zorg ook dat je allebei helemaal bloot bent. Dit maakt de massage super sexy. Laat vanaf het begin van de massage even je naakte huid voelen.

2. Zorg voor de juiste mood

De juiste setting zorgt ervoor dat de erotische massage nog voor aanvang al een spannende lading heeft. Zet de temperatuur op een aangename stand en zorg voor ontspannen en dromerige muziek. Laat het normale licht uit en zet massagekaarsen neer. Deze zullen de kamer ook heerlijk laten ruiken. Om het helemaal af te maken, strooi je rozenblaadjes over het bed of massagetafel. Er bestaat ook een heerlijke Erotische huisparfum van The Pleasurelabel met de toepasselijke naam ‘Into the Groove’. Deze spray je lekker rond in de ruimte waar jullie straks van de sensuele massage gaan genieten.

3. De juiste massageolie is super belangrijk

Als je er alles aan hebt gedaan om de beste sfeer op het juiste moment te creëren, is het tijd voor wat massageactie! Als je partner of date klaar ligt voor jouw massagehanden, is het tijd om wat massageolie aan te brengen op haar of zijn (bijna) naakte lijf. Je kan het beste massageolie gebruiken die speciaal voor erotische massages is ontwikkeld. Deze olie heeft namelijk een stimulerende werking en laat geen vettig gevoel achter.

Lees ook: Body to body massage geven? 7x Tips voor een complete body to body massage

4. Masseer de erogene zones

Bij de erotische massage is het belangrijk om precies de juiste plekken te masseren voor een zinnenprikkelende ervaring. Gevoelige plekken zijn bijvoorbeeld erogene zones als de binnenkant van de dijen, tepels of de hals, maar ook de rug of voeten mogen zeker niet overgeslagen worden. Je kan het ook gewoon vragen aan je partner wat hij of zij het lekkerst vindt, als je niet precies weet wat te doen. Zolang jouw handen maar de juiste weg vinden!

5. Neem de tijd en geniet!

Een erotische massage is er helemaal op gericht om lekker te ontspannen. Tijdsdruk is dus funest voor een goed resultaat. Neem daarom alle tijd, masseer langzaam en werk rustig naar een steeds intenser sexy gevoel. Zo is de erotische massage gegarandeerd een genot voor beiden. Je partner geniet van jouw massagehanden en jij van het spannende resultaat! 

6. Gebruik een Sextoy

Uiteraard is een erotische massage met je eigen handen het intiemst, maar een sextoy kan je wel degelijk helpen. Een Wand Massager kan er bijvoorbeeld met z’n grote kop voor zorgen dat het lichaam goed gemasseerd wordt. Maar ook de clitoris kan er intens mee gestimuleerd worden. Met een sextoy kan de erotische massage dan ook een happy end krijgen. Gebruik bijvoorbeeld de Satisfyer die ervoor zorgt dat je lover heerlijk klaarkomt aan het einde van de massage.

Wist je dat je de komende tijd ook een My Magic Vibe kunt winnen? Wat je daarvoor moet doen? Laat op Instagram of Facebook wie er een lekkere erotische massage verdient of waarom jij hem zelf verdient. Heb je laten weten waarom? Dan maak je kans op een Willie Toys My Magic Vibe. Ga dus snel naar onze socials en deel je mening!

Willie Toys- My Magic Vibes Pakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *