Ontdekken

Rollenspel spelen? 10x Ideeën voor een Erotisch Rollenspel

Een rollenspel spelen kan een manier zijn om extra spanning toe te voegen aan jullie relatie. Dit rollenspel hoeft niet altijd in de slaapkamer plaats te vinden. Je kunt ook een hele dag uittrekken om jullie rol te spelen. Welke rol jullie ook spelen, het is altijd het proberen waard. We hebben dan ook 10 verschillende rollenspellen op een rijtje gezet. Hierbij wisselen we de wat bekendere rollenspellen af met wat ongewonere rollenspellen.

1. Dokter & patiënt / verpleger

We beginnen maar gelijk met de klassieker onder de rollenspellen; doktertje spelen. Binnen dit rollenspel kan je flink variëren. Kies je voor een spannend onderonsje tussen de dokter en de patiënt. Of ga je toch liever voor een spel tussen de dokter en de verpleegster. Waar je ook voor kiest in beide gevallen kan de dokter uitgebreid onderzoek doen over het gehele lichaam. En wat er ook aan mankeert, uiteindelijk is er maar een oplossing voor iedere kwaal: een flinke dosis liefde!

2. Stripper & klant

Een veelgehoorde tip om je partner te verleiden is het geven van een striptease. Vaak blijft het hier bij het sexy dansen en het ontdoen van de kleren. Maar wat nou als je partner in de huid kruipt van de klant. In plaats van eenrichtingsverkeer wordt het een spannend rollenspel. Geeft de klant opdrachten? Of mag de klant nergens aankomen. Neem een stapel bankbiljetten in je hand en betaal je partner voor bewezen diensten. Ook kan je hem of haar complimenteren door de briefjes tussen het ondergoed te plaatsen. Kortom, genoeg mogelijkheden om een sexy striptease nóg spannender te maken.

Lees ook: Striptease doen? Top 10 Sexy Stripnummers

3. Politieagent(e) & boef

“Wat zijn we hier aan het doen”. Een veelgehoorde quote van de politie in series of films. Maar nu is het tijd om zelf deze rol te spelen. Heeft je partner iets gedaan wat niet mag? Dan kan je in de huid kruipen van een politieagent(e). Kom je partner er vanaf met een boete die in natura betaald moet worden? Of wordt de verdachte vastgezet met handboeien en in afwachting van zijn of haar straf. Het is in ieder geval duidelijk wie er de dominante rol op zich neemt als jullie kiezen voor dit erotische rollenspel. Kunnen jullie dit aan?

4. Eerste date

Dit is misschien niet een rollenspel waar je het eerste aan zal denken, maar toch is het een rollenspel dat heel opwindend kan werken. Dit rollenspel is voor bedoeld voor partners die al langere tijd in een relatie zit. Kruip in de rol van jezelf, maar dan jaren geleden. Doe alsof je je partner voor het eerst ontmoet en ga romantisch uiteten. Dit rollenspel is voor beiden hetzelfde en jullie kunnen eigenlijk gewoon jezelf zijn. Probeer je partner eerst te versieren en vervolgens te verleiden. Eindigt jullie date in de slaapkamer of wachten jullie de tweede date af?

5. Werkgever & secretaresse

Dit rollenspel behoeft weinig uitleg. De werkgever en secretaresse hebben een bepaalde aantrekkingskracht tot elkaar en dit komt tot een ongekend spannende uitspatting. Dat er ook in dit rollenspel sprake is van een machtsverhouding hoeft natuurlijk niet te betekenen dat de werkgever de dominante is in dit verhaal. Misschien weet de secretaresse wel iets wat de werkgever geheim wilt houden. In dit geval heeft de secretaresse alle macht om de werkgever te laten doen wat zij zegt. In welke hoedanigheid jullie dit rollenspel ook spelen. Voor spanning zorgt het gegarandeerd.

6. Tantra-masseur en klant

Een tantra massage is eigenlijk een erotische massage die je geeft als voorspel op het ‘echte werk’. Bij deze massage masseer je alle plekken van het lichaam en dus ook de penis of de vagina. Voorwaarde is wel dat het allemaal gebeurt met de handen of het lichaam zelf. Er komt dus geen penetratie bij kijken. In deze hoedanigheid kunnen jullie in de rol van masseur of masseuse kruipen en de klant een heerlijke massage geven. Waar het bij een echte tantra-massage dus niet tot penetratie komt, kan je met je partner wel tot een happy end komen. Maar je weet het hè, extra diensten is een hoger tarief…

Lees ook: 7x tips voor een complete body to body massage

7. Piloot & Stewardess

“This is your captain speaking”. Alleen deze woorden zijn voor sommige mensen al opwindend op zich. Als jullie hier dan ook nog eens in de rol kruipen van een steward(ess) en piloot, kan de temperatuur tussen jullie hoog oplopen. Mag de steward(ess) bijvoorbeeld eens even kijken hoe het is om met de ‘stuurknuppel’ te spelen. In dit rollenspel kun je alle kanten op. Om nog beter in de rollen te kunnen kruipen kunnen jullie er natuurlijk voor kiezen om ook bijpassende kleding te dragen. De grote vraag hierbij is; houdt de piloot zijn pet op tijdens het moment suprême of  niet?

8. Docent & student

Als student kan je natuurlijk wel eens een slecht cijfer halen. Dan kan je twee dingen doen; de herkansing afwachten of de leraar verleiden en op die manier het cijfer ophogen. Trek je stoutste schooluniform aan en vraag aan de docent of er valt te praten over een beter cijfer. In de echte wereld is dit natuurlijk uitgesloten, maar met je partner kan dit een erotiserend rollenspel worden. Heeft de student de teugels in handen of bepaalt de docent wat er gebeurt? In beide gevallen zullen jullie er beiden in ieder geval beter van worden!

9. Dominant en onderdanig

Eigenlijk komt deze vorm van rollenspel terug in veel van de hiervoor genoemde rollenspel. Vaak gaat het namelijk om verschil in aanzien, waarbij de ene partner naar de andere partner moet luisteren. Toch is een rollenspel met echte dominantie en onderdanigheid weer net iets anders. Als jullie in de dominante en/of onderdanige rol stappen, gaan jullie namelijk spelen met straffen en belonen. De onderdanige rol ondergaat hierbij alles en wordt gestraft met bijvoorbeeld zweepslagen. Eigenlijk betreed je hierbij de wereld van de bdsm. Een spannende stap op zich toch?

Lees ook: Wat is BDSM? 11x tips voor beginners

10. Rollen omgekeerd

Bij een rollenspel kan je ook out of the box denken. Voor veel mannen is het een guilty pleasure om vrouwenkleren te dragen, maar andersom zijn er ook genoeg vrouwen die ervan houden om mannenkleren te dragen. Maar ook partners van hetzelfde geslacht kunnen uiteraard elkaars kleren dragen. Vervolgens is het de bedoeling dat je ook in de huid van je partner kruipt en (wellicht gedurende de gehele dag) de rollen omdraait. Dit kan heel onschuldig zijn door van positie te wisselen tijdens de sex. Maar het kan ook zo zijn dat de partner die normaal ontvangt, nu eens een keer geeft. Spannend toch?

Voor welk rollenspel je ook kiest, het belangrijkste is dat jullie er beiden van genieten. Omdat er bij veel rollenspellen sprake is van machtsverhoudingen, is het ook belangrijk dat jullie elkaar blijven respecteren. Spreek desnoods een codewoord af, die je kan roepen als je het rollenspel niet meer leuk vindt. Tot die tijd kunnen jullie genieten van elkaar en elkaars acteerkunsten. Wie weet ontdekken jullie verborgen talenten bij elkaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *