Ontdekken

Bondage voor Beginners? 5 Tips!

Bondage is de laatste tijd voor velen een levendige fantasie geworden. Als je thuis zit dan laat je de fantasie natuurlijk eerder op de vrije loop. Maar hoe begin je daar nou aan? En is het wel echt wat voor jullie? Het is aan te raden om eerst even wat te experimenteren met bondagespeeltjes zoals een touw of handboeien. Dan kom je er snel genoeg achter of er ook in jou een liefhebber van vastbinden schuilt. Met de onderstaande bondage toytips kan je snel aan de slag!

1. Geef jezelf over met een Oogmasker

Jezelf overgeven aan de ander is een kernprincipe van bondage. Met een satijnen oogmasker is dat extra spannend. Je kan namelijk niet zien wat er gebeurt. Voor wie nooit een bondage-ervaring heeft gehad, is het kopen van dit oogmasker een perfecte manier om uit te proberen of het bij je past. 

2. Gebruik huidvriendelijk Bondagetouw

Het ultieme bondagespeeltje is een Bondage touw. Je kan op heel veel manieren vastgebonden worden en daarom is het belangrijk dat je voor een vrij lang touw kiest. Door een bondagetouw van 5 meter te kopen, kan je letterlijk en figuurlijk alle kanten op. De meeste bondagetouwen zijn daarbij ook nog eens veilig. Ze zijn namelijk gemaakt van zacht katoen dat niet in de huid snijdt.

3. Speciale eerste keer Handboeien

Vastbinden met een touw vereist misschien nog enige vaardigheid, maar handboeien kan iedereen gebruiken. Hierbij kan je de handboeien zo spannend maken als je zelf wilt. Voor een eerste keer kan je bijvoorbeeld voor speciale handboeien kiezen die afgewerkt zijn met pluche. Dit zorgt voor extra draagcomfort, wat de eerste ervaring prettig maakt. 

4. Zachte Halsband en Riem set

Bondage heeft alles te maken met machtsverhoudingen. Vaak neemt de één een onderdanige rol aan terwijl de ander zich dominant opstelt. Wat voor jou het beste voelt, bepaalt of je deze halsband om krijgt of dat je degene bent die de riem vasthoudt. Halsbanden worden vaak geleverd in combinatie met riemen. Hierdoor kunnen de machtsverhoudingen duidelijk worden gemaakt binnen jullie rol

5. Totale Bondage Set

Denk je nu, al deze tips wil ik wel eens uitproberen? Dan kan je het beste kiezen voor een totale bondage set. Het About to get Kinky pakket, bevat namelijk alle tips die hierboven voorbij zijn gekomen. Zo zitten er zowel hand- als enkelboeien in, een halsband met riem, een bondagetouw en een oogmasker. Daarbij ontvang je ook nog eens een ball gag, een zweep, een anaalplug, tepelklemmen en clitorisgel in het pakket. Alles dus, wat je bij een beginnende bondage-ervaring nodig hebt. 

Gerelateerde Producten:

About to get Kinky pakket
BondX liefdestouw (5 m) 
Handboeien met Pluche

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *