Standje van de Week

Standje van de Week: De Lotus

Het is weer woensdag, dus het is weer tijd voor een nieuw standje van de week. Is het de afgelopen week een beetje gelukt met de Halve Kruiwagen? Deze week hebben we een standje waarbij je elkaar weer aan kunt kijken. Door de houdingen van beide partners kan de g-spot diep gestimuleerd worden. Wij zien dus alleen maar voordelen bij het standje van deze week: De Lotus.

Het Standje

De Lotus is een variant op het welbekende missionaris standje. Alleen dan de verticale variant. De man gaat in kleermakerszit op de grond zitten. Vervolgens komt de vrouw op hem zitten met haar knieën opgetrokken en haar benen om zijn middel. Nu vormen jullie samen een lotusbloem. Vervolgens kan de vrouw het tempo bepalen door op en neer te bewegen. Doordat de vrouw haar benen heeft opgetrokken, kan de man extra diep penetreren. De vrouw heeft echter nog wel de controle over hoe diep het gaat, door hem met haar voeten tegen te houden.

De Lotus met Sextoys

Om het standje extra goed te ervaren adviseren wij een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Dit maakt het voor beide partners prettiger en zorgt er dus voor dat jullie extra kunnen genieten. Omdat de vrouw haar handen vrij heeft, kan zij tegelijkertijd haar clitoris stimuleren met een Womanizer Premium. Jullie kunnen er natuurlijk ook voor zorgen dat jullie allebei extra gestimuleerd worden. In dat geval adviseren wij de We-Vibe match partner vibrator. Of jullie er nou wel of geen sextoys bij gebruiken, jullie zullen er hoe dan ook van genieten!

Gerelateerde producten:

Willie glijmiddel
Womanizer Premium
We-Vibe Match

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *