Algemeen

Standje van de Week: De Tarantula

Na de Bezoeker en de Sfinx, maken we het deze week weer iets uitdagender. Het is een standje dat een beetje op de, alom bekende, cowgirl lijkt. Het standje van deze week is namelijk de Tarantula. Bij dit standje heeft de vrouw de dominante rol en kan zij het tempo bepalen. De man kan lekker achterover liggen en genieten.

Het standje

Zoals bij de cowgirl, gaat ook bij dit standje de man op z’n rug liggen. Belangrijk hierbij is dat jullie op een zachte ondergrond liggen. Als de man zich gepositioneerd heeft, strekt hij z’n benen en spreidt ze hierbij een beetje. De vrouw gaat vervolgens met haar gezicht naar hem toe op de man zitten. Ze steunt hierbij op haar benen en armen. Dit maakt de vrouw ook dominant bij dit standje. De vrouw bepaald namelijk het tempo door haar heupen te bewegen. Omdat de penis recht naar boven staat bij dit standje, zal de vrouw diep gestimuleerd worden. Tip: Als je als man de balans kunt houden met 1 arm op de grond, kan je de andere hand gebruiken om de clitoris van de vrouw te stimuleren.

De Tarantula met We-Vibe

De tarantula is misschien wel het standje om te doen in combinatie met een We-Vibe. Juist omdat de penis zo recht op het lichaam staat, wordt ook de We-Vibe optimaal gebruikt. Zowel de vrouw als de man wordt op deze manier extra gestimuleerd met behulp van vibraties. Bijkomend voordeel, voor de vrouw, is dat ook de clitoris gestimuleerd wordt. Omdat het standje enige training vergt, raden we zeker ook deze keer weer een beetje glijmiddel op waterbasis aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *