Blogcover bij top 10 sexy stripnummers - Willie Magazine
Verleiden

Top 10 Sexy Stripnummers + tips voor de beste striptease

Dacht je dat je moet kunnen dansen om een sexy striptease te geven? Fout gedacht. Je moves zijn niet de basis voor succes, maar de muziek! Die zet namelijk écht de toon. Hoe sensueel je ook beweegt en hoe sexy je je ook kleedt, een striptease of lapdance op Maak me gek of een harde technobeat is het tóch niet helemaal. Bovendien brengen de juiste liedjes je innerlijke stripper automatisch in je naar boven, en dat is alles wat je nodig hebt voor een overtuigende, opwindende performance. In deze top 10 sexy stripnummers vind je de lekkerste beats gecombineerd met uitdagende teksten. En natuurlijk geven we je ook meteen een paar striptips mee. Let’s get it on!

10. Marvin Gaye – Let’s Get it on

Je zult ongetwijfeld weleens eens een film gezien hebben waarbij een seksscène wordt begeleid met deze klassieker. Hij mag dan ook niet in deze lijst met sexy stripnummers ontbreken, al is-ie een beetje cliché. Als de eerste tonen niet direct al verleidelijk zijn, dan de tekst van het eerste couplet wel.

Vraag je je nog af hoe je de striptease moet beginnen? Stap op de gelukkige ontvanger van je paringsdans af, spreek de woorden: “Als je in liefde gelooft, let’s get it on” uit en start de muziek. Zo simpel kan het zijn.

9. Peggy Lee – Fever

Fever van Peggy Lee kunnen we wel bestempelen als een echte klassieker der stripummers. Net als de vingerknip terwijl je met je pols draait – altijd handig als go-to move als je het even niet meer weet. En weet je niet wat je aan moet trekken? Dan bieden de looks in de clip ook uitkomst: met een zwart hoedje, zwart setje, kousen of panty (met printje voor wat extra spice), eventueel een korset rond je middel en een blazer eroverheen heb je genoeg lagen om uit te trekken en zie je er toch sexy uit.

8. TLC – Red Light Special (Dirty Version)

Toegegeven: voor een sexy stripnummer heeft dit nummer van TLC een redelijk snelle beat. Daarom is dit liedje meer geschikt voor de iets geoefendere danser of talentvolle freestyler. De tekst van het nummer laat er geen gras over groeien: het vertelt dat alles mogelijk is, als er maar iets tegenover staat. Wat zet jij tegenover jouw sensuele dansoptreden?

7. I Put a Spell On You (Fifty Shades of Grey)

En óf je iemand betovert met dit nummer onder je lapdance of striptease. Het liedje wordt niet voor niets gebruikt in 50 Shades of Grey, misschien wel de bekendste erotische film van deze tijd. Dan weet je wel dat het goed zit, hè… En jij dus ook!

6. Christina Aguilera, Lil’ Kim, Mya & Pink – Lady Marmalade

Lady Marmalade behoeft haast geen uitleg. Doe alsof je danser(es) bent in de Moulin Rouge en laat je van je beste burlesque-kant zien. Voor inspiratie hoef je alleen de clip maar te bekijken, niemand die het erg vindt dat je er een paar danspasjes uit steelt. Sterker nog: de ontvanger zal je alleen maar dankbaar zijn. Het antwoord op de veelgezongen vraag ‘voulez-vous coucher avec moi, ce soir‘, kunnen we dan wel raden.

5. Ciara – Body Party

Like that. No, right there. I’m just having fun, I hope you’re having fun too.” Als dat geen perfect startpunt is van een sexy striptease, wat dan wel? Pak de handen van je partner vast en leg ze terwijl Ciara de tekst uitspreekt op een door jou gewenste plek en verplaats ze vervolgens een klein stukje. Zo heb je al in de eerste seconden de controle én volledige aandacht gepakt. Reken maar dat dat naar meer smaakt! En met verderop de tekst “I’m doing this little dance for you”, word je bijna verplicht om een erotische dans uit te voeren. 

4. Beyoncé – Dance for you

Waar de meeste stripnummers zich focussen op lust, draait deze om waardering. En wat is nóg beter dan je waardering uitspreken? Precies: je waardering tónen. Gevalletje: actions speak louder than words. Wedden dat deze actie op zijn beurt ook enorm gewaardeerd wordt?! Een striptease op dit nummer is lief en sexy tegelijk, en dus een absolute aanrader (ook, of helemaal, als je bijvoorbeeld een jubileum te vieren hebt)!

3. Ariana Grande – Dangerous Woman

Sorry mannen, natuurlijk mogen ook jullie stripteases en lapdances geven, maar deze is voor de vrouwen. Tenzij je je als niet-vrouw ook een dangerous woman voelt, natuurlijk. We kunnen ons best voorstellen dat de combinatie van de trage beat, Ari’s airy stem en de naughty tekst bij iedereen zo’n gevoel kan oproepen. Bovendien bewijst de clip dat simpele moves op de juiste muziek al wonderen doen.

2. Ginuwine – Pony

Origineel? Nee, maar daar ging het in deze lijst ook niet om. Pony is een gegarandeerd succesnummer dat zo bekend is, dat iedereen bij de eerste noten al weet wat er gaat gebeuren. Ook handig: de enige écht noodzakelijke move die je onder de knie moet hebben, is soepel en sensueel schuren tegen de schoot van de ontvanger. Juist ja, alsof je op een zadel heen en weer schuift tijdens het galopperen op een pony.

1. Joe Cocker – You can leave your hat on

Het meest sexy stripnummer in deze top 10 kan er natuurlijk maar één zijn: You Can Leave Your Hat On van Joe Cocker. De klassieker der klassiekers. Het nummer beschrijft zeer gedetailleerd wat er allemaal gebeurt tijdens een striptease. Het liedje loodst je dus stap voor stap door je striptease heen. Ideaal als je niet zo sterk bent in hele choreografieën onthouden. Belangrijke voorwaarde is natuurlijk wel dat je een hoed op hebt. Eens kijken hoe lang je die op kunt houden.

Tot slot: 7 tips voor een goede striptease

Muziek mag dan de grootste factor zijn, met alleen een goed liedje ben je er natuurlijk nog niet. Met deze tips hoef je je niet verloren te voelen zodra je op play klikt.

Oefen je moves voor de spiegel

Tenzij je goed kunt improviseren (en dansen), kun je het best je striptease of lapdance eerst een paar keer oefenen voor de spiegel. Zo kun je oefenen en uitproberen, zodat je vervolgens zelfverzekerd en sexy je showtje kunt opvoeren. 

Gebruik je handen en je haar

We lieten al een paar keer doorschemeren dat je geen professioneel performer hoeft te zijn om een sexy striptease te geven. Speel met je lijf: vooral met je handen, benen en je haar. Laat je vingertoppen over je armen glijden, streel je hals en sleutelbeen, loop met je vingers over de schouder van je partner voor wat interactie, of houd een vinger voor zijn of haar mond om aan te geven dat deze ‘dans’ jullie geheimpje is. 

Heb je lang haar? Speel ermee zoals Ariana in bovenstaande clip doet. 

Speel met je kleding

Het heet niet voor niets een striptease: tease met je kleding. Laat je blazer over je schouder zakken en trek hem weer terug aan. Draag laagjes en trek je kleding in een plagende volgorde uit, in plaats van een logische of makkelijke volgorde. Houd je hoed voor het lichaamsdeel dat je net ontbloot… gebruik het!

Pak er een stoel bij

Zoals het voor een zanger(es) soms fijner kan voelen om een microfoonstandaard te hebben, zodat je niet zo verloren over het podium hoeft te hobbelen, kan een stoel jou een stukje extra comfort geven. Je kunt eromheen lopen terwijl je je hand over de rugleuning achter je aan laat glijden, je kunt erop gaan zitten en je benen over elkaar zwaaien, of juist met je benen naast elkaar en met je handen je benen wijd duwen, je kunt er zelfs achterstevoren op gaan zitten en achterover hangen. Heeft geeft je gewoon net wat meer afwisselingsopties dan alleen staand. 

Houd oogcontact

Je blik is verleidelijker dan welke move dan ook, maak daar gebruik van! Zo wordt je striptease nog intiemer. 

Draag hakken (als het kan)

Als je op hakken kan lopen, doe het! Hakken verbeteren direct je houding, waardoor je je niet alleen sexyer en zelfverzekerder voelt, maar dat ook uitstraalt. Laat ze wel achterwege als je je hier niet comfortabel in voelt, anders heeft het natuurlijk een averechts effect.

Wat je ook doet, doe het met overtuiging

Zelfs een faliekant mislukte split kan sexy ogen als je het met volle overtuiging doet. Het gaat om de kracht, het zelfvertrouwen en de sex appeal die je uitstraalt tijdens je striptease. Niet om de bewegingen zelf.

Ben je op zoek naar een verleidelijke outfit voor je striptease of lapdance? Bekijk ons brede aanbod aan sexy  lingerie! En ben je meer een acteur dan een danser? Bekijk dan deze 10 ideeën voor een erotisch rollenspel eens. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *