Verleiden

Striptease doen? Top 10 Sexy Stripnummers

Een goede striptease begint bij het kiezen van een goed nummer. Want hoe sexy je ook kleed en hoe sensueel je ook danst, als je een hard techno nummer op zet zal de striptease geen succesnummer worden. Om je striptease op een optimale manier te beginnen, hebben we daarom hieronder onze top 10 sexy stripnummers opgesteld. En ondanks dat de lijst zeer gevarieerd is, staan er altijd twee dingen centraal; een goede beat en een spannende tekst.

10. Miguel – Quickie

Op nummer 10 beginnen we met een sexy stripnummer die je uitstekend kunt gebruiken tijdens een one night stand of bij je scharrel. De term “I don’t wanna be loved” staat namelijk centraal in het nummer. En ondanks dat het over een vluggertje gaat, is dit zeker geen must. Sterker nog als je dit nummer gaat gebruiken voor een striptease, zal het alles behalve een vluggertje worden. Dit stripnummer heeft een laag tempo, waardoor de sensuele bewegingen optimaal over te brengen zijn.

9. Ciara – Body Party

Mijn lichaam is jouw feestje en niemand is uitgenodigd. Als een nummer met deze tekst begint weet je dat deze sexy is. Als direct duidelijk wilt maken aan je partner wat je van plan bent is Body Party van Ciara een uitstekend stripnummer om op te zetten. Met de tekst “I’m doing this little dance for you” wordt je bijna verplicht om een erotische dans uit te voeren. Ook dit nummer heeft weer een heerlijke sensuele beat waarmee je je partner optimaal kunt verleiden.

8. TLC – Red Light Special (Dirty Version)

Voor een sexy stripnummer heeft dit nummer van TLC een redelijk snelle beat. Je moet dus een geoefende danser zijn om dit nummer op te zetten. De tekst van het nummer laat verder niets te wensen over. “I’ll let you touch it if you’d like to go down” vertelt dat alles mogelijk is, als er maar iets tegenover staat. Als alles naar wens is kan je als danser(es) de echte red ligt special geven en tot diep in de nacht de sexy dans van de liefde bedrijven…

7. Rihanna – Pour it up

Shotjes drinken en geld uitgeven in een stripclub is wat er centraal staat in het sexy nummer Pour it up van Rihanna. Als je naar het nummer luistert krijg je direct het gevoel alsof je in een stripclub bent en lekker met geld aan het strooien bent. Ideaal dus om thuis als stripnummer te gebruiken. Geef je partner wat papiergeld en boots een stripclub na, waar je met geld kunt smijten. Ideaal voor een avondje rollenspel en een verleidelijke dans. Ook dit nummer heeft wat meer ‘beats per minute’ waardoor je je sneller kunt bewegen.

6. Christina Aguilera, Lil’ Kim, Mya & Pink – Lady Marmalade

Lady Marmalade behoeft haast geen uitleg. Het vertelt een verhaal over een avondje in de Moulin Rouge en hoe mooi die herinneringen kunnen zijn. Doe alsof je je in de Moulin Rouge bevindt en verleid je partner op allerlei manieren. Leg het hoogtepunt van de sexy dans bij de woorden “Voulez-vous coucher avec moi, ce soir?”. Op deze manier wordt je partner meerdere keren tot een verleidelijk hoogtepunt gebracht tijdens het stripnummer. Inspiratie nodig hoe je moet dansen? Bekijk de clip en je weet precies hoe het werkt! 

5. Beyoncé – Dance for you

In plaats van een sexy stripnummer kan je dit nummer ook wel zien als een waarderingsnummer voor je partner. Beyoncé vertelt namelijk dat ze met dit nummer onder andere wilt laten zien hoe zeer ze haar partner waardeert, hoe toegewijd ze is en hoe ze de woorden van haar partner op waarde schat. De dans is dus niet alleen een sensuele verleiding, als je partner goed naar de tekst luistert is het tegelijkertijd een liefdesbevestiging. Ideaal dus als jullie een jubileum van jullie relatie vieren. Uiteraard kan je het stripnummer ook gebruiken bij andere gelegenheden, want de beat blijft altijd goed!

4. Peggy Lee – Fever

Fever van Peggy Lee kunnen we wel bestempelen als een van de klassiekertjes in deze lijst. Het nummer bevat bijna geen instrumenten, wat het extra mysterieus maakt. Alleen een vingerknip en een contrabas begeleiden Peggy Lee dusdanig dat je wel heerlijk op het ritme kunt bewegen. De tekst maakt het sexy stripnummer helemaal af omdat bezongen wordt hoe Peggy Lee nog steeds kriebels in haar buik krijgt. De zin “When you kiss me, fever when you hold me tight” zegt genoeg toch?

3. Marvin Gaye – Let’s Get it on

Je zult vast wel eens een film gezien hebben waarbij een seksscène wordt begeleidt met deze klassieker. De eerste tonen zijn direct al verleidelijk. Vervolgens beschrijft het eerste couplet direct waar het om draait. Kortom een sexy stripnummer die meer dan terecht op het podium van deze top 10 staat. Vraag je je nog af hoe je de dans moet beginnen? Stap op je partner af, spreek de woorden “als je in liefde gelooft, Let’s get it on!” uit en start de muziek. Succes gegarandeerd.

2. Ginuwine – Pony

Over een verleidelijke muzikale intro gesproken; Ginuwine met Pony is er ook zo een. Er is wel een belangrijke voorwaarde die Ginuwine jullie oplegt; je moet opgewonden zijn. Maar als dit het geval is, kunnen jullie heerlijk rijden op elkaars “pony”. De tekst van het nummer laat niets aan de verbeelding over en dit kan je direct overbrengen door middel van een sexy dans. De beat van het nummer heeft een opwindend tempo, zonder dat deze te snel gaat. Als je het nummer op repeat zet kan je het dan ook gebruiken als jullie een stapje verder gaan dan alleen een striptease.

1. Joe Cocker – You can leave your hat on

Het hoogst genoteerde nummer in deze top 10 kan er natuurlijk maar eentje zijn: You can leave your hat on van Joe Cocker. Het nummer beschrijft zeer gedetailleerd wat er allemaal gebeurt tijdens een striptease. Als je dus sexy gaat dansen op dit stripnummer hoef je alleen maar naar de tekst te luisteren. Belangrijke voorwaarde is wel dat je natuurlijk een hoed op hebt. Gebruik dit nummer om sexy te dansen voor je partner en geef hem of haar een reden tot leven. Lukt het jou om de hele avond je hoed op te houden?

Zit er een sexy stripnummer voor jou bij of heb je al eens een striptease gedaan? Laat het ons vooral weten in de comments of via een DM op ons Instagram kanaal. Ben je op zoek naar verleidelijke lingerie om je striptease tot een groot succes te maken? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij geven je een passend advies voor de beste lingerie tijdens een striptease.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *