Herfst Sale: Tot ruim 60% korting!🍂

STROKR - BlowMi zuigende masturbator met warming

Productspecificaties

Productspecificaties

BatterijenUSB oplader meegeleverd
KleurZwart
MateriaalSilicone/PC
Lengte16cm
Diameter4cm entry
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Merk Willie toys
Categorieën Sextoys   Voor hem   Masturbatie   Blowjob simulators   Handsfree masturbators   Cadeautips voor hem   Cadeaus tot 50 euro   Vibrerende Masturbators  
EAN 8718801922927
Artikel nummer V026617
Toon meer Toon minder

Voor 23:30 besteld
morgen discreet in huis

Productomschrijving

De BlowMi zuigende masturbator heeft een innovatieve binnendruk regulator en een unieke pomp functie waarmee een heerlijk zuigend effect gesimuleerd wordt. Daarnaast beschikt de BlowMi zuigende masturbator over zowel een vibrerende als een verwamende functie voor het ultieme gevoel. Door het flexibele materiaal van de BlowMi zuigende masturbator kan je zelf bepalen hoe strak je de masturbator wilt hebben. In totaal heeft deze masturbator 7 diverse vibratieprogramma's. Je kan zelf bepalen voor wat voor stimulatie je wilt gaan. Je kan er bijvoorbeeld voor een uitgebreide eikelmassage gaan, maar ook voor gehele stimulatie. In de masturbator zit een speciale textuur, die zorgt voor extra stimulatie.

STROKR - BlowMi zuigende masturbator met warming gebruiken

De vibrerende-, heating- en zuigfunctie kunnen los van elkaar gebruikt worden of tegelijkertijd. Elke functie kan geactiveerd worden door de knop 2 seconden ingedrukt te houden en daarna kan gewisseld worden van stand door de knop 1 keer kort in te drukken. 

Wij adviseren de BlowMi zuigende masturbator met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

STROKR - BlowMi zuigende masturbator met warming opladen

Let op! Voordat de BlowMi gebruikt kan worden, dient deze eerst 4 uur opgeladen te worden. De BlowMi opladen kan door het pinnetje van de oplader aan de bovenzijde van de BlowMi te bevestigen. De ingang voor de oplader zit onder de letters 'DC'. De eerste keer dient het gaatje iets ingeduwd te worden, wees dus niet bang dat het artikel beschadigd. Wanneer de oplader goed bevestigd is, knipperen alle drie de knoppen blauw. Wanneer de BlowMi volledig opgeladen is, zijn alle knoppen een constante blauwe kleur.

 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten