Ontdekken

Wat is Lesbisch scharen? 5x tips om te scharen met een vrouw

Als je bij seks tussen twee vrouwen denkt, komt waarschijnlijk al snel het standje scharen naar voren. Dit is eigenlijk heel erg kort door de bocht, want er zijn natuurlijk genoeg andere standjes waarmee vrouwen elkaar kunnen bevredigen. Scharen is namelijk helemaal niet zo makkelijk als je op het eerste oog zou denken. Daarom willen we je graag uitleggen wat het is, hoe het werkt en wat de alternatieven zijn voor lesbisch scharen.

1. Wat is lesbisch scharen

Wanneer twee vrouwen met elkaars vagina tegen elkaar aan bewegen en hierbij als het ware in elkaar gehaakt zijn, is er sprake van lesbisch scharen. Iedere vrouw vormt hierbij met haar beide benen een schaar. Bij dit standje spreiden jullie dan ook allebei jullie benen. Alsof jullie allebei de schaar open zetten. Vervolgens positioneren jullie je zo dat allebei de vagina’s, en in het bijzonder de clitoris, elkaar raken. Vervolgens kunnen jullie op en neer bewegen om elkaar zo tegelijkertijd te stimuleren.

2. Wat zijn de beste posities om te scharen

Hoewel het vrij simpel wordt uitgelegd bij bovenstaande alinea, zijn er verschillende manieren om het scharen uit te voeren. De eerste en eenvoudigste manier is om allebei op jullie zij te gaan liggen en als het ware in elkaar schuiven. Maar je kunt er ook voor kiezen dat de ene partner op haar zij ligt en de andere partner op haar billen zit. Op deze manier heb je meer bewegingsvrijheid en kan je dus automatisch zorgen voor intensere stimulatie.

Voor de atleten onder ons, kan je ook proberen om staand te scharen. Wat de staande partner moet doen spreekt natuurlijk voor zich. De partner die van onderen ‘aansluit’ positioneert zich tussen de benen van de staande partner. Vervolgens trekt de staande partner de benen van de liggende partner omhoog. Hierbij kan de liggende partner steunen op haar schouders of ellebogen. Als het jullie lukt om contact met elkaar te maken, kan de staande partner de liggende partner heerlijk heen en weer bewegen. Klinkt als een uitdaging, toch?

3. Lesbisch scharen variaties

Zoals je het nu leest, beeld je je waarschijnlijk in dat beide partners naakt zijn. Maar dit hoeft natuurlijk niet. Je kunt het lesbische standje scharen ook doen tijdens het voorspel. Jullie hebben bijvoorbeeld nog jullie kleren aan en komen met elkaar in aanraking met kledingstukken ertussen. Dit kan heel erotiserend werken omdat het gevoel waarschijnlijk minder is, maar de opwinding en geslachtsdrift alleen maar toeneemt.

Maar je kunt er ook voor zorgen dat het standje scharen verloopt als een geoliede machine. Gebruik heerlijke massageolie en smeer jullie helemaal in. Op deze manier glijden jullie makkelijker in elkaar en verloopt het stimuleren van elkaar ook soepeler. Kleine tip: Zorg wel dat jullie op een handdoekje liggen om ongewenste vlekken te voorkomen.

4. Lesbisch scharen voor iedereen?

Nu we weten wat het is en hoe je het (op verschillende manieren) kunt uitvoeren is er nog een belangrijke vraag om te beantwoord. Is scharen voor ieder vrouwelijk koppel weggelegd? Het antwoord op deze vraag is vrij simpel; nee, niet iedereen raakt opgewonden of gestimuleerd van scharen.

Scharen kost namelijk vrij veel moeite. Enerzijds om in de ideale positie te komen en anderzijds om vervolgens optimaal te kunnen stimuleren. Het kost over het algemeen veel kracht. Maar het is natuurlijk ook zo dat niet ieder lichaam geschikt is om te scharen. Als je bijvoorbeeld niet heel atletisch bent, is het lastiger om jezelf in zo’n positie te manoeuvreren.

Mocht scharen wel voor je weggelegd zijn, mag je je jezelf dus een gezegend mens noemen. Mocht scharen niet lukken of bevallen, dan zijn er natuurlijk nog genoeg andere standjes om te proberen.

Lees ook: Lesbische standjes? 10x de beste lesbische seksstandjes

5. Lesbisch scharen met sextoys

Omdat het standje scharen niet voor iedereen weggelegd is, kan je bij het standje ook hulpmiddelen gebruiken. Op deze manier hoef je niet met elkaar in aanraking te komen om toch samen tot een hoogtepunt te komen. Hierbij kun je ervoor kiezen om sextoys te gebruiken.

Kies bijvoorbeeld voor een dubbele dong. Hierbij kunnen jullie wederom als scharen in elkaar verstrengeld raken, maar hoeven jullie elkaar niet helemaal tot het kruis te naderen. Met de dubbele dong brengen jullie namelijk tegelijkertijd de kop van een dildo in. Door zelf heen en weer te bewegen stimuleren jullie jezelf, maar indirect ook elkaar.

Uiteraard kun je ook een clitoris vibrator gebruiken om het standje scharen eenvoudiger te maken. Ook hier liggen jullie met jullie benen om elkaar heen zodat jullie contact met elkaar hebben. Verschil hierbij is dat jullie jezelf stimuleren. Voordeel van deze oplossing is dat je elkaar aan kunt raken bij de benen om de stimulans bij elkaar te verbeteren.

Zoals je hebt kunnen lezen is het lesbische standje scharen niet zomaar een standje dat voor iedereen is weggelegd. Als je het nog nooit geprobeerd hebt, moet je het zeker een keer doen. Als het bevalt kun je het vaker doen, als het een lastige opdracht was, kunnen jullie het een volgende keer met sextoys proberen. Hoe je het standje ook uitvoert, het belangrijkste is dat jullie samen en van elkaar genieten en (letterlijk) dichter tot elkaar komen. Heb jij het standje lesbisch scharen al een keer geprobeerd? Laat het weten in de DM van ons Instagram kanaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *