Voorbinddildo's

Een voorbinddildo of strapon is een harnas met een dildo eraan. Daarmee kun je je partner anaal of vaginaal penetreren. Of zelfs oraal, als je wil. Zo’n voorbindpenis is een geschikte koppeltoy voor alle stellen, zowel gay als hetero en biseksueel. Onze collectie omvat klassieke modellen, verstelbare harnassen en vibrerende voorbinddildo’s. Ook hebben we ze met holle staven. Zo’n holle voorbinddildo kan dienen als verlengstuk van de penis en is ideaal voor mannen met erectieproblemen.

lees meer

Voorbind dildo met harnas

Als je een strapon dildo koopt, is het heel belangrijk dat je er een harnas bij bestelt. In sommige gevallen is het een totaalpakket, maar soms wordt een voorbind dildo ook los verkocht. De zogenaamde strapless dildo, bevestig je in je eigen vagina. Hierdoor wordt je met een strapless dildo, zelf ook gestimuleerd. Uiteraard kan je de dildo dan gewoon gebruiken maar wel zonder harnas. Zo'n harnas dat bij de strapon hoort, is in lengte verstelbaar en daarom door vrijwel iedereen te dragen. Harnassen zijn voorzien van meerdere ringen en kunnen dan ook worden gebruikt in combinatie met meerdere afmetingen dildo’s.

Ideaal voor vrouwen

Altijd als vrouw al eens willen ervaren hoe het is om een penis te kunnen gebruiken? Dan is een voorbinddildo precies wat je zoekt. Heb je een vrouwelijke partner, dan kan je elkaar om de beurt op een heerlijke manier stimuleren. Of dit nou met een strapon of strapless dildo is. Ook voor vrouwen met een mannelijke partner is de strap on dildo het overwegen waard. Als je met je partner van rollenspel houdt met dominantie en onderdanigheid, dan is de voorbind dildo het ideale speeltje om je partner te laten zien wie de baas is. Hij of zij zal er onverwacht lekker van genieten. Een strap on kopen doe je geheel discreet en anoniem.