Strapons

Voorbinddildo's

Strapon dildo's zijn ideaal voor vrouwen die van pegging houden. Op Willie.nl vind je een uitgebreid assortiment aan de lekkerste voorbind dildo's. Een man en een vrouw kan een strap on dildo gebruiken en is perfect voor vaginale en anale penetratie. Er zijn dubbele en enkele strap ons. Een voorbinddildo bestellen kan discreet en veilig bij Willie.nl. Bestel voor 17:00 en wees morgen verzekerd van uren genot!

lees meer

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Discrete verzending: niemand ziet wat en waar je hebt besteld

Voor 23:30 besteld, morgen in huis

Voorbind dildo met harnas

Als je een strapon dildo koopt, is het heel belangrijk dat je er een harnas bij bestelt. In sommige gevallen is het een totaalpakket, maar soms wordt een voorbind dildo ook los verkocht. De zogenaamde strapless dildo, bevestig je in je eigen vagina. Hierdoor wordt je met een strapless dildo, zelf ook gestimuleerd. Uiteraard kan je de dildo dan gewoon gebruiken maar wel zonder harnas. Zo'n harnas dat bij de strapon hoort, is in lengte verstelbaar en daarom door vrijwel iedereen te dragen. Harnassen zijn voorzien van meerdere ringen en kunnen dan ook worden gebruikt in combinatie met meerdere afmetingen dildo’s.

Ideaal voor vrouwen

Altijd als vrouw al eens willen ervaren hoe het is om een penis te kunnen gebruiken? Dan is een voorbinddildo precies wat je zoekt. Heb je een vrouwelijke partner, dan kan je elkaar om de beurt op een heerlijke manier stimuleren. Of dit nou met een strapon of strapless dildo is. Ook voor vrouwen met een mannelijke partner is de strap on dildo het overwegen waard. Als je met je partner van rollenspel houdt met dominantie en onderdanigheid, dan is de voorbind dildo het ideale speeltje om je partner te laten zien wie de baas is. Hij of zij zal er onverwacht lekker van genieten. Een strap on kopen doe je geheel discreet en anoniem.