Pleasurelab - Moonshake Massager - Wandvibrator

{{dealText}}
{{subText}}

Productspecificaties

Batterijen: Oplaadbaar (Oplader meegeleverd)
Kleur: Coral Pink
Materiaal: Siliconen
Lengte: 22 cm
Diameter:  5,4 cm
Waterdicht: Ja
Phthalatevrij: Ja (dus geen weekmakers)
Multispeed: Ja
Merk Pleasurelab
Categorieën Sextoys   Vibrators   Wandvibrators   Clitoris vibrators   Sextoys voor haar   Sextoys voor koppels   Waterdichte vibrators   Verwarmende vibrators   Siliconen vibrators  
EAN 8718801921173
Artikelnummer V008632

Productomschrijving

De Pleasurelab Moonshake™ massager kan je gebruiken voor een overheerlijke massage, maar ook voor geweldige clitorisstimulatie. Kies een van de verschillende opzetstukken kom je niks te kort!

  • Massagewand voor fijne massages en geweldige clitorisstimulatie
  • Verwarmende functie voor verbetering van de stimulatie
  • 10 verschillende vibratiestanden, voor een optimaal hoogepunt
  • Waterdicht, hierdoor met water schoon te maken, en te gebruiken voor heerlijke stimulatie onder de douche of in bad
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid


Hoe gebruik ik de Moonshake™ massager?

De Pleasurelab Moonshake™ wand vibrator is vernieuwd en voorzien van nog meer unieke kenmerken. De Moonshake™ massager kan je namelijk gebruiken voor een overheerlijke massage, maar ook voor geweldige clitorisstimulatie. Zowel bij het masseren als het stimuleren, zal de verwarmende kop van de Moonshake™ massager een overweldigend gevoel geven. Er zijn tegenwoordig ook nog splinternieuwe opzetstukken te verkrijgen bij de Moonshake™ massager. Met deze opzetstukken kan je de Moonshake™ massager veranderen in een heerlijke duo vibrator en/of partner vibrator. Genoeg mogelijkheden dus om tot een heerlijk orgasme te komen. Voor extra ontspanning neem je de massage wand mee in bad of onder de douche, hij is namelijk voorzien van een volledig waterdicht design.
 

Hoe bedien ik de Pleasurelab Moonshake™?

De bovenste knop wordt gebruikt voor het aan/uitzetten van het verwarmen. Een lampje zal onder de knop branden wanneer deze aan staat. Knop #2 wordt gebruikt voor het verhogen van de vibratiesnelheid. Knop #3 wordt gebruikt voor het verlagen van de vibratiesnelheid. De onderste knop wordt 5 tot 10 seconden ingedrukt voor het aan/uitzetten van de vibraties. Een enkele druk op de knop zorgt voor een verandering van vibratiepatroon.
 

Welke verschillende opzetstukken horen bij de Moonshake full moon massager?

Tickle me, is een opzetstuk die de Pleasurelab Moonshake™ massager doet veranderen in een fantastische duo vibrator.
Het Lick Me Leaf opzetstuk van de Pleasurelab Moonshake™ massager zorgt voor unieke clitorisstimulatie.
Hello Clitty! Dit opzetstuk is namelijk volledig gericht op het stimuleren van de clitoris.
Het Njoy 2 Get Her opzetstuk verandert de Pleasurelab Moonshake™ massager in een ware partner vibrator.
LET OP: Deze artikelen worden niet meegeleverd!

Hoe laad ik de Pleasurelab Moonshake™ massager op?

De Pleasurelab Moonshake™ massager wordt opgeladen met de meegeleverde USB-Kabel. Leg de magnetische oplader tegen de metalen puntjes op de achterkant aan om het opladen te beginnen. Gedurende het opladen zal het lampje onder de bovenste knop knipperen. Wanneer het product volledig is opgeladen, zal het lampje continue branden.
Het volledig opladen van de massager kost 3 uur en dan zal deze ongeveer 2 uur meegaan.
 

Hoe houd ik de Pleasurelab Moonshake™ massager schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Pleasurelab Moonshake™ massager eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de Pleasurelab Moonshake™ massager op te bergen in een handig opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.
 

Welke glijmiddel soort gebruik ik?

Om de ervaring nog fijner te krijgen adviseren wij de Pleasurelab Moonshake™ massager met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!
 

Toon meer Toon minder

Lees hier de reviews van andere klanten

Willie spaarpunten