Algemeen

Staande sex? 8x Tips voor Staande seksstandjes!

In de meeste gevallen vindt seks plaats in bed. Daarom zijn de meeste seksstandjes ook in liggende positie. Toch zijn er genoeg staande seksstandjes waarmee jullie kunnen experimenteren. Staande seks geeft een hele nieuwe dimensie aan de seks. Doordat je staat, span je namelijk andere spieren aan dan wanneer je ligt. Bij de staande seksstandjes is het overigens niet altijd zo dat beide partners staan. Benieuwd naar de verschillende staande seksstandjes? Lees dan hieronder onze 8 tips:

Tip #1: De Bezoeker

Zoals je op het plaatje kunt zien, behoeft de bezoeker weinig uitleg. Je gaat tegenover elkaar staan en begint elkaar te zoenen en te strelen. Vervolgens kunnen jullie beiden elkaars geslachtsdelen stimuleren met de handen. Variatie hierop is dat de man zijn penis gebruikt om de clitoris te stimuleren. Als jullie beide dusdanig opgewonden zijn, kan de man zijn penis inbrengen en beginnen met stimuleren. Doordat jullie staan, kunnen jullie het standje door het hele huis doen.

Extra tip: Zijn jullie niet van dezelfde lengte? Is het verstandig om de kleinere partner op een verhoging te laten staan. Denk hierbij aan een krukje of kleine stoel.

Tip #2: Op 1 been

Het standje op 1 been is een vervolg op de bezoeker. Als jullie de bezoeker namelijk onder de knie hebben, kan de vrouwelijke partner een been optrekken en om het middel van haar man slaan. Door het been op te trekken en om de man heen te slaan, kantelt de bekken automatisch. Dit heeft als voordeel dat de man haar dieper kan penetreren.

Extra tip: Als de ene partner vanwege lengteverschil op een verhoging staat, is het belangrijk dat deze verhoging stevig staat. Op deze manier kan je beter de balans houden als je op een been staat.

Tip #3: De Antilope

De Antilope is weer een vervolg op het vorige standje. Bij de antilope zorgt de man ervoor dat hij stabiel op zijn benen staat, dus de benen iets gespreid. Vervolgens komt de vrouw voor hem staan en brengt haar armen om zijn nek. Vanuit het vorige standje heeft zij al een been om het middel van de man. De man tilt vervolgens zijn partner op bij haar billen en brengt zijn penis in. Nu kan hij beginnen met penetreren. Het standje vergt veel kracht omdat de vrouw zich vasthoudt aan de man en de man de vrouw vasthoudt bij de billen.

Extra tip: Zorg ervoor dat je in de buurt van een muur bent. Hier kan de vrouw tegenaan leunen om het minder zwaar te maken.

Tip #4: Staande Doggy

Het standje doggystyle is algemeen bekend, maar dan vooral wanneer beide partners op de knieën zitten. Maar wist je dat je het standje ook staande uit kunt voeren? Dit vergroot de mogelijkheden tot de uitvoering ervan. Als je het staande doet, ben je namelijk niet afhankelijk van een zachte ondergrond. De uitvoer kent weinig verrassingen; de ontvangende partner gaat voorover gebogen en wacht tot de gevende partner erachter komt staan.

Extra tip: Mocht er sprake zijn van lengte verschil, dan moet de langere partner zijn of haar benen wijder uit elkaar zetten. Op deze manier wordt de hoogte van de heup verlaagd en is de penetratie eenvoudiger.

Tip #5: De grote kruiwagen

Ondanks het hoge workout gehalte, is de uitvoering van de grote kruiwagen niet moeilijk. De vrouw positioneert zich in “opdruk” houding op de grond. Vervolgens tilt de man haar bij de benen op en de workout kan beginnen. Voor zowel hem als haar is dit seksstandje een goede training voor de armen en abs.

Extra tip: Als jullie het standje onder de knie hebben, kunnen jullie proberen te lopen. Een kruiwagen moet natuurlijk vooruit “geduwd” worden, toch?

Tip #6: Staande 69

De staande 69 is er een voor de optimaal getrainde stellen. Als je de 69 namelijk staande uitvoert, moet een van de partners de andere partner volledig dragen. In de meeste gevallen gaat het hier om de man die zijn vrouwelijke partner optilt. Jullie kunnen de staande 69 uitvoeren vanuit het vorige standje, de kruiwagen. Omdat de man de benen van de partner toch al vast heeft, kan hij deze ook omhoog tillen. Vervolgens tilt hij zijn partner op, net zolang tot het kruis op hoogte van de mond zit. Automatisch zit het hoofd van zijn partner dan ter hoogte van zijn geslachtsdeel.

Extra tip: Omdat een van de partners op zijn of haar kop hangt, kan je dit standje niet te lang uitvoeren.

Tip #7: De Brug

De brug ziet er wellicht makkelijker uit dan deze is. De man gaat plat liggen en duwt zichzelf vervolgens omhoog met zijn benen en armen op de grond. Als de man zichzelf gepositioneerd heeft, gaat de vrouw over hem heen staan. Vervolgens kan de vrouw gepenetreerd worden doordat de man of de vrouw haar heupen beweegt. De ultieme ervaring is als jullie allebei de heupen bewegen. Klinkt makkelijk hè? Nou nog uitvoeren.

Extra tip: ook de vrouw kan de brug vormen! In dit geval positioneert de man zich tussen haar benen en kan haar op die manier penetreren. Wellicht handig voor de afwisseling bij dit “zware” standje.

Tip #8: De Seksschommel

Bij het standje de seksschommel, kan je niets anders dan ook daadwerkelijk aan een standje met een seksschommel denken. Toch klinkt het standje makkelijker dan het is. Om te beginnen heb je namelijk een seksschommel nodig. Deze moet je ergens in je huis bevestigen. Als dit gebeurt is, sta je voor een nieuwe uitdaging; erin klimmen. Het makkelijkste is om hierbij een krukje en de steun van je partner te gebruiken. Als je dit onder de knie hebt kun je verschillende standjes in de seksschommel uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zwevende missionaris of doggystyle in de lucht. Door de schommel zal ieder standje intenser zijn omdat jullie naar alle lust heen en weer kunnen bewegen.

Extra tip: De seksschommel maakt ingewikkelde seksstandjes waarbij veel kracht nodig is, een stuk eenvoudiger. Doordat het gewicht deels gedragen wordt door de schommel, heb jij je handen vrij om andere dingen uit te voeren.

Genoeg standjes dus om staand mee te experimenteren. Veel van de standjes vragen veel kracht en vergen dus enige oefening. Om te beginnen met staande seks adviseren wij dan ook om de standjes ‘de bezoeker’ en ‘staande doggy’ te kiezen. Als deze staande seksstandjes bevallen, kunnen jullie verder experimenteren met de overige standjes. Nog meer tips nodig voor de standjes? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Toch liever normale seksstandjes? Bekijk dan onze speciale standjes van de week pagina!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *