Ontdekken

Sextoys met App? Alle Voordelen op een Rij!

Een leven zonder smartphone kunnen wij ons tegenwoordig niet meer voorstellen. Het is dan ook niet heel verwonderlijk dat er tegenwoordig sextoys zijn die te bedienen zijn met een app. Het eerste voordeel waar je wellicht aan denkt, is dat je dan de afstandsbediening altijd in de buurt hebt. Dit is echter maar een van de vele voordelen van sextoys met een app. Om je mee te nemen in de wereld van met een app bestuurbare sextoys, hebben we alle voordelen voor je op een rij gezet.

1. Te bedienen met Bluetooth

Het grootste voordeel om een sextoy met een app te kunnen gebruiken, is natuurlijk dat het überhaupt kan. Dit kan doordat je de sextoy met bluetooth verbind met je telefoon. Vervolgens kan je in de app op je smartphone alle mogelijkheden ontdekken en de voordelen van een sextoy met app ervaren.

2. Afstandsbediening altijd bij de Hand

Het eerste voordeel is dus dat je de afstandsbediening altijd in de buurt hebt. Hoe vaak gebeurt het niet dat je een vibrerend eitje wilt gebruiken maar de afstandsbediening even niet kunt vinden. Met een app bestuurbare sextoy is dit voorgoed verleden tijd. Enige opmerking die we er bij moeten maken, is dat je natuurlijk wel moet onthouden waar je de sextoy opbergt. De techniek is namelijk nog niet zover dat je de sextoy met behulp van je smartphone een geluid kunt laten afspelen om hem te vinden.

3. Creëer je eigen Vibratiepatronen

Waar je bij een gewone vibrator met afstandsbediening gebonden bent aan een  maximaal aantal vibratiestanden en/of patronen, zijn de mogelijkheden met een sextoy met app oneindig. Je kan namelijk je eigen vibratiepatronen creëren en opslaan. Hierbij kan je niet alleen kiezen uit het afwisselen van verschillende patronen achter elkaar. Je kunt ook met behulp van swipen, golvende vibratiepatronen maken. Je kunt dus zelf de intensiteit sterker en zachter maken. Als een patroon bevalt, kan je het vervolgens opslaan en het vaker gebruiken.

4. Omgevingsvibratie

Maar er zijn nog meer vibratievoordelen bij het gebruik van een sextoy met app. Via de app kan de sextoy namelijk op omgevingsgeluiden reageren. Je kunt hierbij denken aan het kreunen van genot. Hoer harder je kreunt, hoe harder de sextoy zal vibreren. Maar de app reageert ook op de klanken en beats van muziek. Als je dus een lekker uptempo nummer draait, zal de sextoy heerlijk op het ritme mee vibreren.

5. Maak de afstand zo groot als je wilt

Het voordeel van een sextoy met afstandsbediening is natuurlijk dat je (de naam zegt het al) de sextoy op afstand kunt bedienen. Hierbij zit er altijd een maximale afstand die je moet bewaren om de sextoy te kunnen blijven bedienen. Vaak is dit een aantal meter. Bij een sextoy met app is deze afstand oneindig. Je kunt bij wijze van spreken de sextoy bedienen aan de ene kant van de wereld en je partner de sextoy gebruiken aan de andere kant van de wereld. Zolang jullie hetzelfde account van de app gebruiken, kunnen jullie elkaar altijd stimuleren, waar jullie ook maar zijn.

6. Combineer met Videochats

In het geval van een verre afstand, is het natuurlijk ook leuk om niet alleen maar elkaars stem te horen. Daarom zit er in de apps vaak ook een video modus verwerkt. Op deze manier kan je zien hoe je partner geniet van de stimulaties die jij teweegbrengt, ondanks dat jullie niet bij elkaar in de buurt zijn. Ideaal dus om te gebruiken als een van beide partners vaak van huis is. Of als jullie nog niet samen wonen. Zoals we al vaker hebben gezegd; de techniek staat voor niets, toch?

Sextoys met Afstandsbediening

Ben je niet zo’n techneut of houd je het liever bij het oude, dan zijn er natuurlijk ook nog genoeg sextoys met een normale afstandsbediening. Vibrerende eitjes zijn bij uitstek sextoys die je kunt gebruiken met een normale afstandsbediening. Deze week is het Willie Silicone Vibrerend Eitje zelfs in de aanbieding. Profiteer ervan, zolang het nog kan!

App Controlled Satisfyer & Willie Vibrerend Eitje Winnen

Ben je nou helemaal enthousiast geworden van een sextoy met app? Dan kan je er uiteraard eentje bestellen op de sextoys met app pagina. Maar je maakt vanaf donderdag ook kans om een Willie Toys vibrerend eitje én een app controlled Satisfyer naar keuze te winnen. Op deze manier kan je de verschillen en voordelen van de verschillende op afstand bestuurbare sextoys ervaren. Wat je daarvoor moet doen? Alleen te reageren op de post op Facebook of Instagram.

Gerelateerde Producten:

Satisfyer Curvy 1+
We-Vibe Gala clitoris vibrator
Satisfyer Love Triangle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *