Hoe kom je tot het beste Orgasme?

Vrouwen komen op allerlei manieren tot een orgasme. De manier waarop je tot een orgasme komt verschilt dan ook per vrouw. Maar hoe weet je nou op welke manier jij het lekkerste gestimuleerd wordt? Dat begint natuurlijk met het leren kennen van je eigen lichaam, maar vervolgens is het ook belangrijk om je te laten inspireren en eventueel te experimenteren. Mocht je een partner hebben is het altijd goed ook met elkaar te kijken hoe jullie tot een optimaal orgasme kunnen komen.

Laat je inspireren


Of je nou veel of weinig ervaring hebt met het krijgen van een orgasme, het is altijd goed om je te laten inspireren. Door de inspiratie kan je jezelf namelijk ontwikkelen en uiteindelijk precies te weten komen wat je lekker vindt. Een goede manier om je bijvoorbeeld te laten inspireren is de website Shespot. Op deze website kun je een forum bezoeken met allerlei onderwerpen. Ook zijn er stoute verhalen te lezen die kunnen zorgen voor inspiratie. Wil je wat beeldendere inspiratie, dan kan je porna video’s kijken. Deze video’s zijn vrouwvriendelijk en tonen op een respectvolle manier hoe je overheerlijke seks kunt beleven.

Experimenteren


Met alle inspiratie van een website als Shespot, of nadat je een pornavideo hebt gezien, kun je het in de praktijk brengen. Met de nieuwe kennis kun je jouw lichaam (verder) ontdekken. In eerste instantie kan je dit met je vingers doen. Je vingers hoeven hierbij natuurlijk niet alleen je vagina te stimuleren. Ontdek ook de rest van je lichaam; zijn er bepaalde erogene zones waar je opgewonden van raakt? Vind je het lekker als je tepels gestimuleerd worden? Hoe ervaar je het orgasme met een sextoy? Door jezelf te ontdekken en te ontwikkelen kom je er na verloop van tijd achter, wat je precies moet doen om tot het perfecte orgasme te komen.

Met je partner


Na de inspiratie en het experiment, weet je heel goed van jezelf wat je lekker vindt. Ook weet je vooral wat je níet lekker vindt. Het solo orgasme heeft dan vast geen geheimen meer voor je. Dit is heel belangrijk als je in een relatie zit. Als jullie samen seks hebben kan je dan namelijk duidelijk aangeven wat hij of zij moet doen. Hierbij is belangrijk dat je alles bespreekbaar maakt en hierbij vooral geen schaamt hebt. Als je vervolgens samen met je partner seks hebt, komen jullie gegarandeerd tot een heerlijk orgasme. Bekijk hier wat inspiratie voor een sextoy orgasme met je partner.