Orgasme krijgen voor Gevorderde Vrouwen

Denk jij dat het orgasme voor jou geen geheimen meer heeft? Dan hebben we hier een aantal tips om je orgasme naar een heel nieuw niveau te brengen. Ieder orgasme en de manier hoe het opgebouwd wordt, is namelijk uniek. Door te experimenteren en te vernieuwen blijven de orgasmes net zo lekker als de eerste keer. Daarom hieronder een aantal tips om het masturberen en tegelijkertijd het orgasme naar een hoger niveau te tillen.

Zonder Handen


Heb je bijvoorbeeld al eens geprobeerd om een orgasme te krijgen zonder je handen te gebruiken? Hierbij tellen we niet mee dat je partner je heeft gestimuleerd en jij je handen niet gebruikt hebt. Nee, we hebben het nog steeds over soloseks en het orgasme als je alleen bent. Door een solo orgasme zonder handen te beleven, hoef je namelijk nergens aan te denken behalve aan het orgasme. De Womanizer InsideOut kan je bijvoorbeeld zo positioneren, dat de vibraties hun werk doen zonder dat je de vibrator vast hoeft te houden. Het enige dat jij hoeft te doen is de juiste vibratiestand vinden. Als dat niet genieten wordt!

Orgasme Gel


Het vrouwelijk orgasme is over het algemeen een intense ervaring. Sommige vrouwen kunnen er geen genoeg van krijgen. En toch, is het mogelijk om het orgasme nog intenser te ervaren. Hoe? Door orgasme gel te gebruiken. De Durex Orgasm Intense Gelzorgt bijvoorbeeld voor een nóg gevoeligere clitoris. De gel geeft tintelende sensaties die een wisselend verwarmend en verkoelend effect hebben. Door de nog gevoeligere clitoris, hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen dat ook het orgasme gevoeliger is. Vind je de sensatie van de gel tijdens het masturberen nog steeds niet genoeg? Dan kan je de gel natuurlijk altijd gebruiken in combinatie met een clitoris vibrator. Als dat geen kreunen wordt!

Meerdere Orgasmes


Omdat we zo dol zijn op orgasmes, is het wat ons betreft ook absoluut een tip om meerdere orgasmes achter elkaar te beleven. Je hoeft hierbij natuurlijk niet binnen 5 seconden weer jezelf te gaan stimuleren. Maar als jij er klaar voor bent, kan je best nog een keer die clitoris of g-spot bevredigen. Nu horen we je denken; als ik klaar ben gekomen, duurt het daarna langer voordat ik nog een keer een orgasme krijg. Maar dan kunnen we je vertellen dat het meer dan de moeite waard is. Het is namelijk zo dat elk nieuw orgasme na de vorige nóg intenser is. Het is in ieder geval een poging waard, toch?