Het lukt niet om tot een orgasme te komen, wat nu?

Ondanks dat er veel gezegd en geschreven wordt over het vrouwelijk orgasme, bereikt 10% van de vrouwen nooit een orgasme. Daar tegenover staat dat 90% van de vrouwen weldegelijk een orgasme kan krijgen. Toch zijn er, van deze 90%, genoeg vrouwen waarbij het lastig is om tot een orgasme te komen. Om tocht tot een orgasme te komen, hebben we daarom een aantal tips opgesteld.

Denk niet te veel na


Het vrouwelijk orgasme beleef je optimaal als je volledig ontspannen bent. Hoe gek het ook klinkt, is het dus belangrijk om niet te veel met het uiteindelijke orgasme bezig te zijn. Richt je op de fijne prikkels die je voelt en geniet hiervan. Door deze ontspanning te ervaren, zal het orgasme vanzelf komen. Naast ontspanning is ook de opwinding van belang. Als je niet (genoeg) opgewonden bent, probeer dan niet tot een orgasme te komen. Op deze manier geforceerd op zoek gaan naar een orgasme, zal de ervaring niet verbeteren. Als je nog niet tot een orgasme bent gekomen, is het ook raadzaam om de stimulatie af te wisselen tussen de clitoris en de G-Spot. Misschien ervaar jij stimulatie van de G-Spot beter dan de clitoris.

100% Orgasme Garantie met Womanizer


Naast bovenstaande lichamelijke tips, kunnen we ook een luchtdruk vibrator aanraden. Deze vibrator stimuleert de clitoris met behulp van luchtdruk stimulatie. Door deze luchtdrukstimulatie wordt de clitoris niet fysiek aangeraakt. Deze manier van stimulatie is een aantal jaar geleden geïntroduceerd. Hierna zijn er van verschillende merken allerlei varianten met luchtdruk stimulatie op de markt gekomen. Het is hiermee dan ook één van de populairste vibrators van het moment. Niet in de laatste plaats omdat het orgasme met een luchtdruk vibrator als uniek wordt ervaren. Het merk Womanizer biedt zelfs een 100% orgasme garantie. Lukt het ook niet met de Womanizer, kun je deze kosteloos terugsturen.

Klantenservice voor Advies


Het belangrijkste is dus lichamelijke opwinding en ontspanning. Een sextoy kan helpen bij precieze stimulatie en ook bijdragen aan het orgasme. Mocht je nog steeds moeite hebben om tot een orgasme te komen, kan je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op basis van je persoonlijke verhaal kunnen zij bepalen wat een passende oplossing is. Contact opnemen met de klantenservice kan geheel anoniem. Daarbij wordt er discreet omgegaan met de informatie die jullie bespreken. Mocht je moeite hebben om tot een orgasme te komen, kan je ons altijd benaderen. Zowel telefonisch als via de mail.