Een Orgasme krijgen tijdens de seks met je partner?

Het orgasme van de vrouw, wordt door velen als iet moois ervaren. Toch vinden veel vrouwen dat het altijd mooier kan. Bijvoorbeeld door een orgasme te krijgen tijdens de seks met je partner. Toch is het niet voor iedere vrouw vanzelfsprekend om een orgasme te krijgen tijdens de seks met je partner. Om het toch te proberen, hebben we hieronder een aantal tips opgesteld om tot een orgasme te komen tijdens seks met je partner.

Klaarkomen tijdens de Penetratie


Klaarkomen tijdens de penetratie is niet voor alle vrouwen weggelegd. Het orgasme tijdens de penetratie komt meestal namelijk tot stand doordat de penis de G-Spot stimuleert. En omdat niet iedere vrouw klaarkomt van G-Spot stimulatie, is het simpelweg niet voor iedere vrouw mogelijk. Er zijn echter genoeg andere manieren om tijdens de seks klaar te komen, maar hierover later meer. Als je wel klaar kunt komen van G-Spot stimulatie, is het belangrijk om tijdens de seks je partner goed te sturen naar de juiste plek. Mocht je partner de juiste plek hebben gevonden, hebben wij nog maar een advies: geef je over en geniet van de stimulatie en uiteindelijk het orgasme.

Alleen orgasme tijdens Soloseks


Je weet precies hoe je tijdens soloseks klaar moet komen, maar tijdens de seks met je partner wil het niet lukken. Zoals je net hebt kunnen lezen, je bent zeker niet de enige. Aangezien het grootste deel van de vrouwen klaarkomt van clitorisstimulatie, is de g-spotstimulatie bij de penetratie soms niet voldoende. Om toch tot een orgasme te komen, kunnen we je dan ook aanraden om tijdens de penetratie je clitoris te stimuleren. Als je partner dit zelf kan doen, is dit natuurlijk nog beter. Om gegarandeerd een orgasme te krijgen tijdens de seks, kunnen jullie zelfs overwegen om een luchtdruk vibrator te gebruiken. Allemaal manieren om dus tijdens de seks klaar te komen, al is het niet van de penetratie zelf.

Besteed aandacht aan het Voorspel


Klaarkomen tijdens de penetratie is dus niet voor iedere vrouw weggelegd. En misschien zit je ook helemaal niet te wachten op stimulatie van de clitoris tijdens de penetratie. Maar niet getreurd; seks is wat ons betreft niet alleen penetratie. Seks is het totale intieme moment dat je met je partner beleeft. Hierbij hoort natuurlijk ook het voorspel. Mocht je niet klaar kunnen komen tijdens de penetratie, zorg er dan voor dat de vrouw extra aandacht krijgt tijdens het voorspel. Een andere manier om klaar te komen tijdens de seks is de penetratie af te wisselen met stimulatie van de vrouw. Op deze manier komen jullie allebei heerlijk klaar tijdens de seks.