Lust

7x de beste standjes voor G-spot stimulatie!

Bestaat hij wel of niet? Aan het bestaan van de g-spot wordt soms flink getwijfeld. Gelukkig is het uitermate gevoelige plekje geen verzinsel, alleen is het wel een kunst om hem te stimuleren. Je kan uiteraard speciale g-spot speeltjes gebruiken, maar ook met bekende standjes is het mogelijk. Bekijk hieronder zeven standjes waarbij de g-spot heerlijk wordt gestimuleerd!

Standje #1: Op z’n Hondjes

Deze positie is perfect voor heel veel g-spot genot. Zij kan door op de ellebogen te steunen haar bekken zo positioneren, dat het voor hem vrij eenvoudig is om tijdens de seks extra pressie uit te oefenen op de vaginawand aan de buikkant waar de g-spot zit. Zeker als hij ronddraaiende heupbewegingen maakt, zal er gegarandeerd stimulatie plaatsvinden.

Lees ook: Standje van de Week: Op z’n Hondjes

Standje #2: De Wilde Rodeo

De complete controle die zij heeft tijdens de wilde rodeo-positie, creëert de perfecte mogelijkheid om specifiek de g-spot te bereiken. Als zij bovenop hem zit, kan zij simpelweg door voor- en achteruit te bewegen het gevoeligste plekje optimaal stimuleren. Het ideale is dat zijzelf het tempo en de juiste hoek kan bepalen. Daardoor is de wilde rodeo een g-spot stimulatiegarantie!

Lees ook: Standje van de Week: De Wilde Rodeo

Standje #3: De Javanaise

De welbekende missionarispositie kan met een kleine twist ook voor hoogtepunten zorgen. Het is belangrijk dat haar bekken iets omhoog getild wordt. De makkelijkste manier is een kussen eronder leggen. Vervolgens legt zij haar benen over zijn schouders terwijl hij haar penetreert. Dankzij de hoek waarin haar bekken ligt, wordt de g-spot direct bereikt!

Lees ook: Standje van de Week: De Javanaise

Standje #4: Het Huisnummer

Het huisnummer is een uitbreiding op de Javanaise. Bij dit standje komt de bekken van de vrouw net iets hoger te liggen waardoor de g-spot nog dieper gestimuleerd wordt. Vanuit het Javanaise standje strekt de man zijn bovenbenen door zich over de vrouw heen te buigen. Op deze manier kan de vrouw eenvoudig haar benen om zijn middel klemmen. Heerlijke g-spot stimulatie gegarandeerd.

Lees ook: Standje van de Week: Het Huisnummer

Standje #5: De Flipper

Met de Flipper positioneert de vrouw haar bekken tot op het hoogst mogelijke punt. Het is dan ook een uitbreiding op het huisnummer. De man gaat hierbij op zijn knieën zitten waarbij hij zijn bovenbenen volledig strekt. Tegelijkertijd klemt de vrouw zich met haar benen om zijn middel en pakt de man de vrouw vast bij haar billen. Door deze halve brug, komt de vrouw in een dusdanige positie te liggen dat haar g-spot optimaal gestimuleerd wordt.

Lees ook: Standje van de Week: De Flipper

Standje #6: De Antilope

Dit standje is geschikt voor de getrainde stellen onder ons. Bij de antilope tilt de man de vrouw namelijk op. De vrouw vouwt haar benen om haar man heen en klimt zo in zijn lichaam. De man ondersteund haar tegelijkertijd met zijn armen. De vrouw kan zichzelf vervolgens perfect positioneren om gestimuleerd te worden bij de g-spot. Bijkomend voordeel van dit standje is dat het tegelijkertijd een workout is.

Lees ook: Standje van de Week: De Antilope

Standje #7: Dubbel Op

Bovenstaande standjes zijn allemaal geschikt voor man/vrouw stimulatie. Maar je kunt ook als vrouwenkoppel de g-spot stimuleren tijdens een standje en dat allebei te tegelijkertijd! Bij het dubbel op standje gebruiken jullie namelijk een dubbele dong, oftewel een dildo met twee stimulatiekoppen. Deze kunnen jullie dan beide inbrengen en door te bewegen de g-spot optimaal stimuleren. Ideaal als jullie tegelijkertijd tot een orgasme willen komen.

Lees ook: Standje van de Week: Dubbel Op

Met deze standjes kan je dus heerlijk de g-spot stimuleren. Toch liever een ander standje? Bekijk dan alle standjes van de week. Ben je meer van de clitorisstimulatie? Bekijk dan alle clitoris stimulators op onze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *