Standje van de Week

Standje van de Week: De Flipper

Er zijn al wat uitdagende standjes voorbij gekomen zoals De Brug en De Antilope, maar het standje van deze week zal voor velen de lat nog wat hoger liggen. Bij De Flipper is het vooral de vrouw die het zware werk moet verrichten, waardoor dit standje niet alleen lekker is, maar ook nog eens een echte killer voor je abs is. Wil je weten hoe dit standje precies in z’n werk gaat? Lees dan snel verder

Het Standje

De vrouw maakt een halve brug door haar heupen omhoog te duwen en haar hoofd en schouders op de grond te houden. Houd er hierbij wel rekening mee dat de benen ietsje uit elkaar moeten staan. De man kan vervolgens op zijn knieën voor haar gaan zitten en beginnen met penetreren. Omdat de vrouw de houding van de brug moet vasthouden, is dit een goede training voor haar buikspieren. Tip: Om de spieren wat te ontlasten, kan de man haar ook bij de heupen optillen. Hierdoor heeft hij meer controle en hoeft zij haar spieren minder aan te spannen.

De Flipper met Sextoys

Omdat het standje haast een acrobatische act is, raden wij aan een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Om het voor de vrouw wat te verlichten, kunnen jullie ook overwegen om een seksschommel te gebruiken. Hier kan de vrouw haar benen in hangen, wat het standje minder zwaar maakt. Omdat de man bij dit standje alle ruimte heeft om de clitoris te stimuleren, kan hij de vrouw ook stimuleren met bijvoorbeeld een Womanizer. Genoeg mogelijkheden dus om van dit uitdagende standje te kunnen genieten.

Gerelateerde producten:

Blaze Bondage Schommelset 
Willie glijmiddel 150ml
Womanizer Premium

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *