Standje van de Week

Standje van de Week: De Antilope

Het standje van vorige week vond je al een ware workout? Dan is het standje van deze week het zéker. Gelukkig zijn er genoeg hulpmiddelen om het standje makkelijker te maken en kan iedereen er dus optimaal van genieten! Het standje van deze week is: De Antilope. Het standje is eigenlijk een woordgrap, want als je het uitvoert kan je niet meer lopen. Toch is het standje een geweldige manier om seks met elkaar te hebben omdat de stimulatie voor beide partners heel intens is.

Het Standje

Denken jullie dat jullie dit standje aankunnen? Zo werkt het: De man zorgt ervoor dat hij stabiel op zijn benen staat, dus de benen iets gespreid. Vervolgens komt de vrouw voor hem staan en brengt haar armen om zijn nek. Vervolgens brengt zij ook een been om het middel van de man. Tot slot tilt de man zijn partner op bij haar billen en brengt zijn penis in. Nu kan hij beginnen met penetreren. Het standje vergt veel kracht omdat de vrouw zich vasthoudt aan de man en de man de vrouw vasthoudt bij de billen.  Tip: Zorg ervoor dat je in de buurt van een muur bent. Hier kan de vrouw tegenaan leunen om het minder zwaar te maken.

De Antilope met hulpmiddelen

Nu kunnen we ons voorstellen dat niet iedereen zo sterk of atletisch is om dit standje lang vol te houden. Voor degenen die het fysiek te zwaar vinden, maar het toch willen proberen. Wij hebben de oplossing: Gebruik de Willie Seksschommel. De seksschommel is eenvoudig aan de deur te bevestigen waardoor hij heel eenvoudig te gebruiken is. Met behulp van de schommel kan de vrouw gemakkelijk aan de deur hangen. Hierdoor kan zij haar benen om haar partner heen vouwen en kunnen jullie genieten van de Antilope, zonder dat de kramp in je kuit schiet. Uiteraard raden we ook nog aan om de Antilope uit te voeren met een beetje glijmiddel op waterbasis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *