Standje van de Week

Standje van de Week: Op z’n Hondjes

Dit standje van de week is er een die je een ware klassieker kunt noemen. Als je mensen vraagt om een standje te noemen, dan is deze naast De Missionaris waarschijnlijk degene die je het meest vaak als antwoord zult horen. Sommigen zullen het gewoon “van achteren” noemen, maar eigenlijk heet het doggystyle, oftewel “Op z’n hondjes”, een standje voor zowel vaginale als anale penetratie.

Het Standje

Het zal voor velen geen verrassing zijn, dat bij dit standje de vrouw op haar knieën voorover gebogen op het bed gaat zitten. Zij steunt hierbij op haar handen of ellebogen. De man gaat vervolgens achter haar op zijn knieën zitten. Vervolgens kan hij beginnen met penetreren. Doordat de vrouw voorover gebogen zit, heeft de man veel houvast bij haar heupen. Hierdoor kan hij hard en diep stoten, wat zorgt voor intense stimulatie.

Op z’n Hondjes met Sextoys

Omdat op z’n hondjes een standje is dat bij velen populair is, leggen we je graag uit hoe je het nog eens wat leuker of spannender kunt maken. Met een bondagelint kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de vrouw haar enkels en polsen bij elkaar worden gebonden. Maar ook een partnertoy, kan er voor zorgen dat de vrouw extra gestimuleerd wordt. In de maand van de anale seks, is het natuurlijk ook een goed idee om een anaalplug set te gebruiken. Waar jullie ook voor kiezen, geniet ervan!

Gerelateerde Producten:

 

Willie Bondagelint
We-Vibe Gala
Willie Anaalplug Set

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *