Standje van de Week

Standje van de Week: Het Huisnummer

Het standje van de week is alweer toe aan de derde editie. Na de Wilde Rodeo en De Rijder is het nu tijd voor een standje waarbij de vrouw niet on top zit. Hou je ervan om een “nummertje” in huis met je partner te maken? Dan is “het huisnummer” iets voor jullie! Het is een uitdagende variant van het missionaris standje, dus de basis is in ieder geval goed. Het voordeel van het huisnummer is dat de penetratie heel erg diep gaat en dat de g-spot dus optimaal wordt gestimuleerd.

Het standje

Het standje is daarbij makkelijker dan het lijkt: De man buigt zich voorover en steunt hierbij op zijn benen en armen. Vervolgens gaat de vrouw op haar rug onder hem liggen en spreidt haar benen. Door haar benen om het middel van de man heen te klemmen, wordt de positie een stuk comfortabeler, voor beiden. Vervolgens kan de man heen en weer bewegen en zorgen voor diepe g-spot stimulatie. Een handige tip bij dit standje voor wat extra comfort is dat de vrouw een kussen onder haar rug leggen. Hierdoor wordt het minder zwaar voor zowel de man als de vrouw. Het lichaam van de vrouw wordt namelijk automatisch omhoog gehouden. Zo kunnen jullie samen optimaal genieten van dit heerlijke standje.

Extra genot met Het Huisnummer

Omdat de vrouw intens gestimuleerd wordt bij het huisnummer, zou het natuurlijk ook mooi zijn als de man dit ervaart. Daarom raden wij aan om tijdens het huisnummer de We-Vibe Sync te gebruiken. Hierdoor wordt de penis van de man gestimuleerd met vibraties. Tegelijkertijd wordt het voor de vrouw nog intenser, omdat de We-Vibe zowel de g-spot als de clitoris extra bevredigd. Wat ons betreft dus een echte win/win situatie voor beiden! Omdat het huisnummer niet een standaard standje is, is het belangrijk om een beetje Glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Op deze manier is het gemakkelijker voor de man om de penis in de vagina te brengen. En kan hij snel beginnen met op en neer bewegen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *