Standje van de Week

Standje van de Week: De Javanaise

Het standje van de week begint al een echte traditie te worden. Het is namelijk alweer tijd voor het vierde standje van de week. Deze week is het weer tijd voor een standje waarbij de g-spot van de vrouw zeer diep en intens wordt gestimuleerd: De Javanaise. Het standje is eigenlijk een soort variant op het huisnummer , dus mochten jullie het standje van vorige week gemist hebben kunnen jullie het mooi combineren.

Het Standje

Natuurlijk weer de grote vraag, hoe werkt het. Het is eigenlijk heel simpel; zij gaat liggen en trekt haar benen op; hij knielt voor haar en penetreert haar. Doordat de vrouw haar benen en daardoor haar heupen optrekt, is dit de ideale houding om de G-spot te stimuleren. Een handige tip is om de knieën van de man tegen zijn partner aan te duwen. Dit zorgt voor meer stabiliteit en steeds hevigere stimulatie.

De Javanaise met extra Stimulatie

Natuurlijk hebben we naast handige tips om het standje beter uit te voeren, ook weer tips om het standje uit te breiden. Ook dit keer raden we aan om een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Het maakt het standje zo veel meer comfortabeler dat jullie allebei nog dieper in elkaar op kunnen gaan. Voor de andere tip gaan we dit keer wat meer “out of the box”. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht aan voorzichtige anale stimulatie? Met deze Anaal plug set kunnen jullie voor de eerste keer ervaren hoe het is om tijdens de penetratie ook anaal gestimuleerd te worden. Deze dubbele stimulatie zal ervoor zorgen dat de vrouw tot een orgasme komt, wat ze nog nooit eerder ervaren heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *