Summerdeals ❤ Hoe meer je bestelt, hoe groter het cadeau in je winkelwagen!
← Terug
 • Daarom

  is Willie de beste in bed
 • Beker
  Al 8 jaar de beste en lekkerste in bed
 • Duim omhoog
  Meer dan 100.000 product reviews
 • Korting
  Hoge kortingen op A-merken
 • Spaarvarken
  Automatisch sparen voor extra korting
 • Klantenservice
  Onze klantenservice weet alles, geen vraag is te gek

Dildo's Kopen

Dildo Kopen? Profiteer van hoge kortingen bij Willie.nl

De perfecte dildo vinden

Het is zover! Je gaat een dildo kopen. Laat je niet afschrikken door het enorme aanbod. Kies op deze pagina een van de verschillende dildo typen door op de buttons te klikken. Je komt dan uit op een pagina waar dildo’s van een bepaald type zijn verzameld. Denk hierbij aan voorbinddildo’s, aan realistische dildo’s of aan anale dildo’s. Op deze pagina’s is het, aan de linkerkant, vervolgens mogelijk om via veel verschillende filters jouw ideale dildo te vinden. Wanneer voor jou zaken zoals kleur, lengte, diameter en materiaal belangrijk zijn dan kun je hier specifiek op zoeken. Wij maken het kopen van een dildo zo eenvoudig mogelijk voor jou!

 

Toch liever iets anders?

Interessant is dat mensen die graag een dildo willen kopen, en hier in Google gericht op zoeken, wanneer ze eenmaal op onze site zijn beland helemaal geen dildo kopen. Vibrators zijn dan de meest verkochte producten. Het grootste verschil tussen een dildo en een vibrator is dat de een trilt en de ander niet. Hier hebben we op Willie.nl rekening mee gehouden door buttons die leiden naar vibrator pagina’s toe te voegen aan pagina’s waarop je dildo’s kun kopen. Uiteraard hebben we op de vibrator pagina’s ook filters geplaatst zodat je eenvoudig en snel het juiste artikel vindt.

 

Gebruik een dildo met glijmiddel

Stopt het kopen van een dildo bij alleen een dildo? Voor optimaal gebruiksgemak is glijmiddel zeker een goede aankoop. Glijmiddel zorgt voor minder, mogelijk oncomfortabele, wrijving. Let er wel op dat je glijmiddel op waterbasis gebruikt! Om je gekochte dildo langer in optimale staat te houden raden we toycleaner en een opbergzakje aan. Vind je een website zo onpersoonlijk en heb je behoefte aan deskundig advies van een persoon met verstand van zaken? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.