Realistische dildo's

Realistische dildo’s vind je in alle soorten en maten bij Willie.nl. De realistische dildo’s zijn voorzien van een kop in de vorm van een eikel. Over de lengte van de dildo lopen aders zoals dit ook bij een echte penis het geval is. Binnen het assortiment zijn zowel dildo’s met als zonder scrotum verkrijgbaar. Dildo’s met zuignap kunnen handsfree worden gebruikt of in combinatie met een harnas. Wil je een realistische dildo kopen? Bekijk hieronder dan het ruime assortiment.

lees meer

Voorzien van eikel, aders en scrotum

De techniek is tegenwoordig zo geavanceerd dat een realistische dildo bijna niet meer van de echte penis te onderscheiden is. Bovenop is de dildo voorzien van een levensechte eikel waarbij iedere vorm zeer natuurlijk aanvoelt. Het scrotum onderaan de penis heeft eveneens de vormen die verwacht mogen worden bij een echte penis. De aders die over de schacht lopen maken de realistische dildo tot een absolute musthave voor de single vrouw én man.

 

Dildo met zuignap

Realistische dildo kopen? Overweeg dan eens een dildo met zuignap. Veel realistische dildo’s zijn voorzien van een zuignap aan de onderkant. Deze zuignap is eenvoudig te bevestigen op een vlak oppervlakte. Dit kan op een tafel of aan de muur, maar zeker ook in de douche. Door deze zuignap te gebruiken, kan je de dildo vervolgens helemaal handsfree gebruiken. Op deze manier heb je je handen vrij om nog meer erogene plekjes van je lichaam te stimuleren. De zuignap onderaan de dildo maakt het eveneens mogelijk om deze in combinatie met een harnas te gebruiken.